Digitaal ondertekenen

Digitale handtekening zetten na oplevering

Is je buitendienst klaar op locatie en zijn de werkzaamheden naar wens uitgevoerd? Dan kan je klant in de buitendienst app direct een handtekening zetten voor akkoord. Deze handtekening kan je vervolgens automatisch verwerken in een werkbon of opleverrapport en versturen naar je klant.

  • Digitaal ondertekenen in de buitendienst app
  • Handtekening automatisch verwerken op werkbon of in opleverdocument
  • Ondertekende documenten direct delen met je klant
Krabbeltje op de juiste plek

Digitaal ondertekenen in de buitendienst app

Het zetten van een digitale handtekening was nog nooit zo makkelijk. Wanneer je buitendienst alle werkzaamheden heeft afgerond en geregistreerd in de buitendienst app, kan de klant een digitale krabbel zetten. Hierna wordt de handtekening direct opgeslagen onder de afspraak informatie.

Wel of geen handtekening?

Zelf kiezen wanneer een handtekening verplicht is

Waarschijnlijk heb je voor sommige afspraken wel een handtekening nodig en voor andere afspraken niet. Daarom kan je in Bessy per afspraak instellen of een handtekening verplicht is. Als een handtekening verplicht is, kan je buitendienst de afspraak pas volledig afronden wanneer er een handtekening is gezet.

Van handtekening naar ondertekend document

Handtekening automatisch verwerken op werkbon of in opleverdocument

Wanneer je klant digitaal ondertekend heeft in de app, kan deze handtekening automatisch verwerkt worden op een werkbon, opleverrapport of ander document. Hiervoor hoef je slechts eenmalig een PDF template te maken, die na de afspraak automatisch gevuld wordt met specifieke informatie en de handtekening van je klant.

Direct een e-mail sturen na het ondertekenen

Ondertekende documenten automatisch delen met je klant

Je buitendienst is nog geen minuut geleden de deur uitgelopen of je klant ontvangt al een e-mail met de ondertekende werkbon. Ja, zo snel kan het gaan! Door de handtekening automatisch in een document te plaatsen en ook het versturen van e-mails te automatiseren, gaat de administratieve afhandeling van je afspraken vliegensvlug.

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of ons Bessy platform echt bij jou past? Probeer het dan nu helemaal gratis!

  • Automatiseer jouw planning
  • Bespaar, tijd, geld, werk en kilometers
  • Verhoog jouw klanttevredenheid