Een duurzame planning voor iedereen

Word jij onze affiliate partner?

Wil je makkelijker kunnen samenwerken met vakmensen om je heen? Of andere field service bedrijven inspireren om duurzamer te plannen? Dan is het een goed idee om affiliate partner te worden van Bessy!

✓ Lever een bijdrage aan onze missie om de wereld groener te maken. 🌱

✓ Zorg ervoor dat je zelf gemakkelijker kan samenwerken met zzp-ers en bedrijven.

✓ Ontvang voor elke nieuwe klant 10% commissie of ontvang 15% van de abonnementskosten van de nieuwe klant als korting op je eigen abonnement.

  • Laat andere bedrijven zich aansluiten bij Bessy en profiteer zelf van korting op je abonnement.
  • Ervaar nóg betere samenwerkingen met externe partijen door allebei Bessy te gebruiken.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

De voordelen voor jou als Bessy gebruiker

Die korting heb je al in the pocket. Verder heb je als Bessy gebruiker zelf in de hand hoeveel voordeel je uit het partnerschap kan halen. Zorg je ervoor dat steeds meer zzp-ers en bedrijven om je heen ook in Bessy werken? Dan wordt het namelijk een stuk gemakkelijk om te samenwerken!

Aan de slag in drie stappen

Hoe werkt het affiliate programma?

  1. Inschrijven als affiliate
  2. Code delen met een nieuwe klant
  3. Commissie of korting ontvangen
Goed om te weten

Moet je Bessy klant zijn om affiliate partner te worden?

Nee, dat hoeft zeker niet! Je mag je ook inschrijven voor ons partnerprogramma wanneer je zelf geen klant bij ons bent. Voor elke nieuwe klant die dankzij jou met Bessy start, ontvang je een commissie van 10% over de maandelijkse abonnementskosten van deze nieuwe klant. Een extra zakcentje dus!

Drie redenen om partner te worden

Beter samenwerken

Gebruik je Bessy zelf? Dan is het voor jou fijn als bedrijven om je heen ook in Bessy werken. Samenwerken aan een duurzame planning wordt dan namelijk veel eenvoudiger en een stuk leuker!

Geen limieten of eisen

Ongelimiteerd geld verdienen, dat klinkt toch heerlijk? Als affiliate partner van Bessy heb je zelf in de hand hoeveel geld je verdient. Hoe meer klanten je doorverwijst, hoe meer commissie je ontvangt.

Geen inschrijfkosten

Je kan jezelf gemakkelijk, snel én gratis inschrijven voor ons affiliate programma. Nadat je inschrijving door ons team is goedgekeurd, mag je jezelf direct onze partner noemen.

Waar wacht je nog op?

Word affiliate partner van Bessy!

Je kan je hier inschrijven als affiliate partner. Wij zullen je inschrijving zo snel mogelijk in behandeling nemen en je laten weten wanneer je officieel onze partner bent! 🤩

Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen een werkdag contact met je op!
Oops! Er is iets mis gegaan. Verstuur het formulier opnieuw.