Werken bij Bessy

Haal het beste uit jezelf naar boven

Werken bij Bessy betekent dat je elke dag de kans krijgt om het beste uit jezelf naar boven te halen. Is het niet door de energieke werkomgeving, dan wel door ons enthousiaste team van experts. We zorgen ervoor dat ons team gelukkig is, zodat we met een goede dosis motivatie samen kunnen knallen!

Onze vacatures

Pak je kans en solliciteer bij Bessy!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste talenten die samen met ons willen bouwen aan Bessy vanuit Bonaire of Nederland. Bekijk de vacatures hieronder en neem contact op met ons team.

32 uur
Remote
Contract

Marketing & Communicatie medewerker

Voel jij je thuis in de wereld van online marketing? Gaat je hart sneller kloppen van nieuwe leads en hoge conversies? En ben je op zoek naar een dynamische en uitdagende baan op Bonaire? Dan is deze vacature voor Marketing & Communicatie medewerker bij Bessy jou op het lijf geschreven!

32 uur
Bonaire
Stage

Communicatie & Content Stagiair

Ben jij creatief met zowel woorden als beelden? En ben je op zoek naar een stageplek waar je deze talenten verder kan ontwikkelen? Dan kan je als Communicatie & Content Stagiair bij Bessy je geluk niet op! We vertellen je graag meer over deze leuke stageplek op Bonaire.

32 uur
Bonaire
Contract

Developer

Voel jij je helemaal thuis achter je laptop? Ben je het liefst dag en nacht vette dingen aan het programmeren? En lijkt het je leuk om mee te bouwen aan een innovatief Saas-product? Kom dan werken als Fulltime Developer bij Bessy op Bonaire!

Een kijkje in de keuken

Hoe ziet werken bij Bessy eruit?

Met zowel een kantoor in Nederland als op Bonaire, heeft ons team de mogelijkheid om van locatie te wisselen. Wil je in de winterperiode op Bonaire werken en in de zomer in Nederland? Doen! Wil je niet naar Nederland of Bonaire, maar voor een half jaar door Amerika reizen? Ook doen! Als jij gelukkig bent (en je laptop meeneemt), zijn wij dat ook.

Daarnaast willen we ons team met flexibele werktijden de ruimte geven om werk en privé in balans te houden. Bijvoorbeeld een uurtje eerder beginnen om in de middag iets leuks te kunnen doen met de kids. Of rond lunch tijd even naar het strand voor een uurtje windsurfen. Uit deze kleine dingen haal je een hoop energie, waardoor je de rest van de werkdag weer kan knallen. 💪

We doen het samen

That's the teamspirit!

We ondernemen ook veel teamactiviteiten om het plezier in ons team te vergroten. Zo krijgt iedereen uit team Bessy een gratis sportabonnement om samen te kunnen sporten. Daarnaast wordt elke maand afgesloten met een goede borrel en staan er gedurende het jaar meerdere teamuitjes op de planning.