Blog

Kennis, trends, tips en meer

Duurzaamheid

Energielabels in Nederland: de huidige status en kansen in de toekomst

De afgelopen jaren zijn er al veel regels en wetgevingen doorgevoerd op het gebied van duurzaam wonen, waardoor de vraag naar energielabels flink is toegenomen. Maar wat kunnen we verwachten met oog op de toekomst? Dit artikel vertelt je alles!

Planning

Je planning optimaliseren als laadpaal installatiebedrijf

Als laadpaal installatiebedrijf wil je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk inplannen en uitvoeren. Daarnaast wil je ook je klanten tevreden houden. Maar hoe zorg je ervoor dat je op al deze punten succes behaalt?

Klantcommunicatie

Voorbeeld afspraakherinnering: 11 templates die je direct kan gebruiken

In dit blog artikel lees je voorbeelden van afspraakherinneringen voor verschillende branches, werkzaamheden en momenten. Je kan de voorbeelden personaliseren en direct voor je eigen bedrijf gebruiken.

Planning

Tijd en kosten besparen met een automatische afspraken planner voor je buitendienst

Met een automatische afspraken planner worden afspraken automatisch ingepland op basis van beschikbaarheid van medewerkers, voorkeuren van klanten en locaties. Zo rijdt je buitendienst elke dag een optimale route.

Planning

Outlook agenda's samenvoegen zodat je optimaal kan plannen

In deze blog delen we een stappenplan voor het samenvoegen van Outlook agenda's en geven we tips die het plannen van buitendienst afspraken in Outlook een stuk makkelijker gaan maken. Hierna kan je direct aan de slag!

Planning

Outlook voor buitendienst planning

Outlook en Google agenda worden door bedrijven vaak gebruikt voor het inplannen van vergaderingen en afspraken. Maar kan Outlook ook worden gebruikt voor je buitendienst planning? In deze blog lees je of Outlook de oplossing is voor jouw bedrijf.

Klantcommunicatie

Afspraakbevestiging mail: 9 voorbeelden voor field service bedrijven

Twijfel je wat er precies in een afspraakbevestiging mail moet komen te staan? In deze blog lees je welke punten er niet mogen ontbreken in een afspraakbevestiging en geven we 9 voorbeelden die je direct voor je eigen bedrijf kan gebruiken.

Planning

Service planning: zo maak je een optimale planning voor je buitendienst

Met een optimale service planning ben je altijd klaar om als bedrijf te groeien, heb je minder kans op fouten in de planning en zorg je voor een hogere tevredenheid onder je klanten en medewerkers. Lees hoe je dit kan bereiken!