Field Service Automation

Wie zijn wij?

Bessy richt zich op het verbeteren en overtreffen van planningssoftware. Met onze slimme AI oplossing wordt plannen nog beter en makkelijker voor jou. Bij ons kunnen jouw klanten namelijk een afspraak inplannen, zonder dat het ten koste gaat van de optimale route voor die dag! Ideaal dus.

Meet the team

Gedreven en altijd opzoek naar nieuwe oplossingen

Wij zijn een gedreven team en altijd opzoek naar nieuwe oplossingen, waarvan jij nog niet wist dat je ze nodig had. Vanuit ons kantoor in Maarssen werken we dagelijks aan ons systeem, de implementatie bij onze klanten, maar ook het uitbreiden van onze kennis op het gebied van software en technologie. 

Onze missie

Ons doel is om het administratieve werk voor binnen- en buitendienst medewerkers zo licht en leuk mogelijk maken. Een softwaresysteem moet geen last zijn voor een gebruiker, het werkt slim, simpel en snel.

Technologieën werken efficiënt samen en houden rekening met de wereld om ons heen. Een toegankelijke oplossing voor iedereen: van monteur tot CEO, van kleinbedrijf tot multinational.

Door niet bang te zijn voor het onbekende en het durven te vernieuwen, brengen we innovatie in de markt.


Onze visie

Door intuïtieve interfaces en de inzet van slimme technieken automatiseren we taken en beperken we benodigde interactie tot een minimum. Hierdoor willen wij het simpelste ERP systeem ter wereld worden. Een systeem dat zich vormt naar de manier van werken van de gebruiker, geen onnodige functionaliteiten, less is more!

Gebruikmakend van technieken als kunstmatige intelligentie (AI) en Internet of Things (IoT) nemen wij gebruikers taken uit handen. Slimme algoritmes zetten wij in voor een duurzame toekomst met efficiënte routes, minder brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten. Alles wat wij doen zorgt voor hogere productiviteit, meer klanttevredenheid en betere werkkwaliteit.

Systeemonafhankelijke software dat werkt op elk apparaat dat met internet verbonden is. State-of-the-art technologie met sterke databeveiliging is de stabiliteit en kwaliteit gewaarborgd en zorgen we ervoor dat de gegevens altijd en veilig van A naar B komen.

Eerst zien, dan geloven

Zelf Bessy proberen?

Probeer nu 14 dagen gratis ons krachtige platform. Zo kun je zelf zien hoe wij jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken.

  • Automatiseren je planning
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Verhoog je klanttevredenheid
  • Bespaar tijd, geld en kilometers
Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen een werkdag contact met je op!
Oops! Er is iets mis gegaan. Verstuur het formulier opnieuw.