Wij maken graag onze handen vies om samen de optimale route naar een duurzame toekomst te plannen!

Van werkbonnen app naar SaaS oplossing voor field service automation

Van ‘simpele werkbonnen app’ naar innovatieve SaaS oplossing voor field service automation. Had het ons 2,5 jaar geleden gevraagd en we hadden je voor gek verklaard. Maar zo snel kan het gaan!

Met ons platform automatiseren klanten hun gehele field service proces. Onderdeel van Bessy is Planbot. Deze AI gedreven planner is in staat om 24/7 zelfstandig afspraken in te plannen.

Wij bedienen voornamelijk de e-commerce markt en innoverende field service bedrijven die service aan huis verlenen. In alle gevallen willen onze klanten verduurzamen en mee transformeren met de e-commerce trend.

Ons doel is helder. Samen de optimale route plannen naar een duurzame toekomst met minder kilometers voor de buitendienst.

Meet the team

De gezichten achter Bessy

Werken bij Bessy

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste, slimme vakidioten die met ons vernieuwing en innovatie op de markt willen brengen.

Onze bedrijfscultuur

Daar moeten we gewoon niet zo moeilijk over doen

Moeilijk doen, daar houden wij niet van. Wij houden van simpel, open en eerlijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen begrijpt waarom wij de dingen doen zoals wij ze doen. Onze omgang is open en transparant en we doen de dingen meestal net even anders dan de rest. Deze houding en mindset draagt bij aan ons succes en zorgt ervoor dat iedereen de Bessy cultuur omarmt en belangrijker nog uitdraagt.

Onze Visie

Wij richten onze blik op 'minder'

Door intuïtieve interfaces en de inzet van slimme technieken automatiseren we taken en beperken we benodigde interactie tot een minimum. Hierdoor willen wij het simpelste ERP systeem ter wereld worden. Een systeem dat zich vormt naar de manier van werken van de gebruiker, geen onnodige functionaliteiten, less is more!

Gebruikmakend van technieken als kunstmatige intelligentie (AI) en Internet of Things (IoT) nemen wij gebruikers taken uit handen. Slimme algoritmes zetten wij in voor een duurzame toekomst met efficiënte routes, minder brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten. Alles wat wij doen zorgt voor hogere productiviteit, meer klanttevredenheid en betere werkkwaliteit.

Systeemonafhankelijke software dat werkt op elk apparaat dat met internet verbonden is. State-of-the-art technologie met sterke databeveiliging is de stabiliteit en kwaliteit gewaarborgd en zorgen we ervoor dat de gegevens altijd en veilig van A naar B komen.

Onze Missie

Of wij een missie hebben?

Ons doel is om het administratieve werk voor binnen- en buitendienst medewerkers zo licht en leuk mogelijk maken. Een softwaresysteem moet geen last zijn voor een gebruiker, het werkt slim, simpel en snel.

Technologieën werken efficiënt samen en houden rekening met de wereld om ons heen. Een toegankelijke oplossing voor iedereen: van monteur tot CEO, van kleinbedrijf tot multinational.

Door niet bang te zijn voor het onbekende en het durven te vernieuwen, brengen we innovatie in de markt.

Bessy koppelingen

Voel de connectie

Bessy koppel je eenvoudig met heel veel andere softwarepakketten binnen jouw bedrijf. Hoe handig is dat? Je Customer Messaging platform koppelen aan je Bessy planning? Of synchroniseer je outlook agenda’s met je planning en factureer nog makkelijker door je boekhoudsoftware te koppelen. Voel de connectie met Bessy!

Wat wij jou bieden

Onze features voor jou