Onze missie

Ons doel is om het administratieve werk voor binnen- en buitendienst medewerkers zo licht en leuk mogelijk maken. Een softwaresysteem moet geen last zijn voor een gebruiker, het werkt slim, simpel en snel.

Technologieën werken efficiënt samen en houden rekening met de wereld om ons heen. Een toegankelijke oplossing voor iedereen: van monteur tot CEO, van kleinbedrijf tot multinational.

Door niet bang te zijn voor het onbekende en het durven te vernieuwen, brengen we innovatie in de markt.

Een digitaal planbord ook voor jouw organisatie?

Wil je weten wie we zijn wat of motiveert om dit te doen?

Waarom wij geloven dat plannen leuker en makkelijker kan?

Neem dan contact met ons op. Binnen 30 minuten kom je erachter wie we zijn en waarom we dit doen.

We geven je graag vrijblijvend advies.

Bedankt voor je aanvraag.

Je hoort snel van ons!
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Visie

Door intuïtieve interfaces en de inzet van slimme technieken automatiseren we taken en beperken we benodigde interactie tot een minimum. Hierdoor willen wij het simpelste ERP systeem ter wereld worden. Een systeem dat zich vormt naar de manier van werken van de gebruiker, geen onnodige functionaliteiten, less is more!

Gebruikmakend van technieken als kunstmatige intelligentie (AI) en Internet of Things (IoT) nemen wij gebruikers taken uit handen. Slimme algoritmes zetten wij in voor een duurzame toekomst met efficiënte routes, minder brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten. Alles wat wij doen zorgt voor hogere productiviteit, meer klanttevredenheid en betere werkkwaliteit.

Systeemonafhankelijk software dat werkt op elk apparaat dat met internet verbonden is. State-of-the-art technologie met sterke databeveiliging is de stabiliteit en kwaliteit gewaarborgd en zorgen we ervoor dat de gegevens altijd en veilig van A naar B komen.

Team

Vanuit ons kantoor in Maarssen werken we dagelijks aan ons systeem, de implementatie bij onze klanten, maar ook het uitbreiden van onze kennis op het gebied van software en technologie. Juist door onze kennis te delen zijn we namelijk in staat om bedrijven én medewerkers te helpen met (persoonlijke) ontwikkeling en groei.

Ons doel? Bedrijven en medewerkers met plezier laten samenwerken aan het succes van hun bedrijf.

Benieuwd naar de gezichten achter Bessy? Wij stellen ons graag aan je voor!