Over Bessy

Bessy bied een SaaS oplossing voor field service automation

Met ons platform kan je het hele field service proces automatiseren. Onderdeel van ons platform is Planbot. Planbot is een AI gedreven planner die in staat om 24/7 zelfstandig afspraken in te plannen.

De klanten die wij bedienen zijn e-commerce bedrijven die service aan huis verlenen en innoverende field service bedrijven die willen verduurzamen en mee transformeren met de e-commerce trend.

Ons doel is een efficiënte planning zonder fysieke planner en een duurzame toekomst met minder kilometers voor de buitendienst.

Meet the team

Onze missie

Ons doel is om het administratieve werk voor binnen- en buitendienst medewerkers zo licht en leuk mogelijk maken. Een softwaresysteem moet geen last zijn voor een gebruiker, het werkt slim, simpel en snel.

Technologieën werken efficiënt samen en houden rekening met de wereld om ons heen. Een toegankelijke oplossing voor iedereen: van monteur tot CEO, van kleinbedrijf tot multinational.

Door niet bang te zijn voor het onbekende en het durven te vernieuwen, brengen we innovatie in de markt.

Onze visie

Door intuïtieve interfaces en de inzet van slimme technieken automatiseren we taken en beperken we benodigde interactie tot een minimum. Hierdoor willen wij het simpelste ERP systeem ter wereld worden. Een systeem dat zich vormt naar de manier van werken van de gebruiker, geen onnodige functionaliteiten, less is more!

Gebruikmakend van technieken als kunstmatige intelligentie (AI) en Internet of Things (IoT) nemen wij gebruikers taken uit handen. Slimme algoritmes zetten wij in voor een duurzame toekomst met efficiënte routes, minder brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten. Alles wat wij doen zorgt voor hogere productiviteit, meer klanttevredenheid en betere werkkwaliteit.

Systeemonafhankelijke software dat werkt op elk apparaat dat met internet verbonden is. State-of-the-art technologie met sterke databeveiliging is de stabiliteit en kwaliteit gewaarborgd en zorgen we ervoor dat de gegevens altijd en veilig van A naar B komen.