Duurzame doelen behalen we zo!

Optimaal plannen

Werkdagen van buitendienst medewerkers worden door Planbot zo optimaal mogelijk gevuld met afspraken. Hierdoor kan een medewerker op een dag nóg meer adressen langs en hoeft er geen tweede auto de weg op.

Minder kilometers rijden

Door routes te plannen met Planbot worden afspraken in hetzelfde gebied zoveel mogelijk achter elkaar ingepland bij één buitendienst medewerker. Hierdoor worden er door het bedrijf op een dag veel minder kilometers gereden.

Volledig digitaal werken

Weg met papieren werkbonnen, brieven en facturen! Afspraken worden ingepland via het portaal, de planning wordt gemaakt in de backoffice en werkzaamheden worden geregistreerd in de app. Jij hebt straks geen papier meer nodig!

Meet the team

Team Bessy gaat voor groen

Van creatievelingen, tot organisatorische talenten en slimme developers: wij hebben iedereen in huis om elke (nieuwe) klant met veel plezier in Bessy te laten werken. Samen zijn we elke dag weer hard bezig met het verbeteren, uitbreiden en verduurzamen van Bessy. Hoe kunnen binnendienst medewerkers nóg efficiënter werken? En zijn er manieren waarop de buitendienst nog duurzamer op pad kan gaan? Deze vragen spoken geregeld door ons hoofd. Goed is voor ons namelijk niet goed genoeg. We gaan voor goed.. en groen! 🌱

Bessy in een notendop

Team Bessy valt met geen woord te omschrijven. Daarom hebben we het geprobeerd met acht woorden. 😉

Onze missie

Meer afspraken plannen in minder kilometers

Wij zijn Bessy, een enthousiaste en ambitieuze software start-up uit Nederland en Bonaire. Met ons Field Service Platform zorgen wij ervoor dat field service bedrijven elke dag op een duurzame manier en met veel plezier kunnen werken.

Met Bessy kunnen zij onder andere (automatisch) een planning maken, klantcontact onderhouden en werkzaamheden registreren.

Ons doel? Het werkproces van field service bedrijven verduurzamen. Bijvoorbeeld door meer afspraken te plannen in minder kilometers. Hierdoor wordt er niet alleen tijd en geld bespaard, maar verminderen we ook het aantal milieuvervuilende kilometers. Een win-win-win dus! 💪

Werken bij Bessy

Elke dag het beste uit jezelf halen

Wij geven onze medewerkers de kans om elke dag het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we onder andere door een werkomgeving te bieden die energie geeft en voorwaarden waar ons team gelukkig van wordt. Een gelukkig team zorgt namelijk voor een goede werksfeer, en een goede werksfeer is nodig om samen te kunnen knallen!

Ben je benieuwd hoe een werkdag bij Bessy eruit kan zien? Of wil je meer weten over openstaande vacatures? Lees dan snel meer over werken bij Bessy.

Laten we contact houden

Op de hoogte blijven van Bessy

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er achter de schermen gebeurt? Of als eerste alle nieuwe updates lezen? Volg ons dan op LinkedIn!