Automatiseer je buitendienst planning met Planbot.

Met Planbot. breng je jouw bedrijf naar een hoger niveau. Je ontvangt intelligente suggesties wanneer jij het beste je werkzaamheden kunt inplannen. Heb je een bestaande planning? Planbot. optimaliseert die voor je in een split second.

Automatisch afspraak momenten genereren voor een optimale planning

Je klanten krijgen via het Planbot. Portal een overzicht te zien met momenten die het beste in jouw planning passen. De klant kiest zijn of haar gewenste moment. Planbot. geeft bij de opties ook aan welk moment de minste impact op het milieu heeft. Zo kunnen jij en je klant bijdragen aan een schonere wereld.

Eenvoudige communicatie
voor het maken van
een afspraak

Een afspraak inplannen bij een klant? Met Planbot. nodig je jouw klant eenvoudig uit voor het maken van een afspraak. Als de klant zijn of haar gewenste moment heeft gekozen, wordt deze automatisch in jouw planning ingepland en een bevestiging gestuurd per e-mail of SMS.
Groen, groener, groenst

Minder kilometers,
minder belasting van het mileu

Minder kilometers
Doordat Planbot. de GPS coördinaten van al jouw afspraken kent, worden locaties van werkzaamheden in de meest optimale routes in jouw planning geplaatst. Hierdoor worden de kilometers die jouw bedrijf rijdt op een dag geminimaliseerd.

Minder CO₂ en fijnstof
Een nieuwe wereld brengt ook nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. Wil jouw bedrijf ook zijn footprint verkleinen? Met Planbot. laat je jouw medewerkers en klanten hun steentje bijdragen. Van slimme algoritmes tot de green choice, met Planbot. loop je altijd voorop.
24/7 een afspraak plannen via je website

Intergreer het planportal in jouw website

Planbot. wordt standaard geleverd met een gebruiksvriendelijk Planbot. Portal. Dit portal is de gebruikersinterface waarmee jouw klanten hun afspraak kunnen inplannen. Je hoeft bijna niets te doen. Het enige wat je doet is een knop toevoegen aan je website waarmee jouw klanten een afspraak in kunnen plannen. De rest doen wij.
Machine learning om de optimale afspraak momenten te voorspellen

Planbot. voorspelt jouw planning

De beste planning voor elke opdracht

De afspraak momenten die Planbot voorstelt komen tot stand door een complex proces van algoritmes en berekeningen. Planbot. maakt gebruik van Machine Learning om je uitgevoerde taken uit het verleden te analyseren en daar vervolgens van te leren. Op basis van deze kennis wordt voorspeld wanneer iemand van jouw team het beste naar de klant kan gaan.

De combinatie van je huidige planning met de voorspellingen van Planbot. maken dat jouw planning zich altijd aan jouw situatie aanpast.

Van e-commerce tot servicebedrijven, Planbot. staat voor iedereen klaar.
Overtuigd?

Probeer Planbot.
zelf en ervaar het
gemak

Plan zelf je eigen demo in met Planbot. Zo kun je zelf ervaren hoe gemakkelijk jouw klanten straks kunnen plannen, zonder alle marketing praat.
Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen een werkdag contact met je op!
Oops! Er is iets mis gegaan. Verstuur het formulier opnieuw.