PDF documenten maken

Documenten automatisch vullen met afspraak gegevens

Of je nu een pakbon wil downloaden of een opleverrapport wil delen na het uitvoeren van werkzaamheden, in Bessy zijn al je benodigde documenten in een oogwenk gevuld met de juiste informatie. Hiervoor hoef je alleen maar eenmalig een template te maken met variabelen, die automatisch wordt aangevuld met specifieke afspraak gegevens.

  • PDF templates samenstellen met variabelen
  • Documenten worden automatisch aangevuld met afspraak gegevens
Standaard templates maken

Een document delen dat altijd klopt

Door standaard templates te maken en gebruiken, weet je zeker dat de informatie altijd klopt. De documenten die je met klanten deelt zijn namelijk altijd hetzelfde ingedeeld en de verstrekte informatie komt rechtstreeks uit Bessy. Dat kan dus alleen nog maar goed gaan!

Templates samenstellen met variabelen

Gemakkelijk zelf PDF templates bouwen

Met onze template builder kan je zelf gemakkelijk een template maken voor verschillende documenten. In de template kan je teksten, afbeeldingen, tabellen en variabelen plaatsen. Je kan zelfs in de template rekenen. De variabelen worden uiteindelijk gevuld met specifieke afspraak gegevens, zoals bijvoorbeeld gewerkte uren en een handtekening van de klant.

Een compleet opleverrapport

Opleverrapporten automatisch invullen en versturen

Is er een afspraak afgerond? Dan kan de afspraak informatie verwerkt worden in een opleverrapport. Je kan er zelfs voor kiezen om het opleverrapport automatisch met de klant te delen in een e-mail. Zo gaat de afhandeling van afspraken bijna helemaal vanzelf.

Documenten downloaden en delen

Je documentatie altijd op orde

Onder elke afspraak die in Bessy staat, kan je gemakkelijk de gekoppelde documenten terugvinden. Vanuit hier kan je de documenten ook direct doorsturen naar je klant, opdrachtgever of medewerker. Mocht het nodig zijn, kan je de documenten ook met één druk op de knop als PDF downloaden.

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of ons Bessy platform echt bij jou past? Probeer het dan nu helemaal gratis!

  • Automatiseer jouw planning
  • Bespaar, tijd, geld, werk en kilometers
  • Verhoog jouw klanttevredenheid