Eenvoudig plannen met het digitale planbord van Bessy.

Met het digitale planbord van Bessy. gaat het plannen van taken razendsnel. Door de duidelijke indeling is er meer overzicht en krijg je eenvoudig structuur in je planning.

Plannen was nog nooit zo makkelijk

Eenvoudig digitaal planbord

Een digitaal planbord ook voor jouw organisatie?

Kom er achter wat Bessy. voor jouw planning kan betekenen.

Een demo duurt 30 minuten en je krijgt meteen een beeld hoe je het kan toepassen in je organisatie, maar vooral wat het voordeel is voor jou organisatie!

We geven je graag vrijblijvend advies.

Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen een werkdag contact met je op!
Oops! Er is iets mis gegaan. Verstuur het formulier opnieuw.

Meer structuur in je planning

Nog effectiever plannen en realtime inzicht hebben op (openstaande) taken? Met ons digitale planbord bekijk je in één oogopslag alle taken van die dag of week. Je ziet direct welke taken voltooid zijn en welke werkbonnen er nog open staan.

Nieuwe werkbon inplannen of een taak verplaatsen? (Ver)sleep simpelweg de taak in het digitale planbord. Zo wordt het plannen en het bewaren van overzicht dankzij Bessy. een stuk eenvoudiger én leuker.    

Automatische planner

Planbot. helpt je bij het maken van de meest efficiënte planning. Zo krijg je bij elke taak automatisch een suggestie over wanneer je deze afspraak het beste kunt inplannen en wie er beschikbaar is.
  • Razendsnel plannen zonder gedoe
  • Geeft automatisch meerdere suggesties
  • Altijd zelf 100% controle
  • Bespaar tijd en kilometers

Waarom plannen met Bessy?

Bessy. is dé slimme applicatie die helpt met het plannen en rapporteren van je werkbonnen. Het digitale planbord van Bessy. geeft controle en inzicht waardoor je precies ziet welke taken voltooid zijn en welke werkbonnen nog open staan. Plannen was nog nooit zo makkelijk!Wil je ook starten met razendsnel plannen en onze planner bekijken? Vraag de gratis demo aan en we laten ons digitale planbord graag aan je laten zien.