Bessy. Digitaal Planbord

Plan eenvoudig je buitendienst met een digitaal planbord

Met het digitale planbord van Bessy gaat het plannen van taken razendsnel. Door de duidelijke indeling is er meer overzicht en krijg je eenvoudig structuur in je planning.

Automatisch plannen

Wat maakt het Bessy planbord uniek?

Automatiseer je planning

Planbot jouw persoonlijke planningsassistent neemt je werk uit handen

Uren in de planning zoeken naar een moment wat voor jouw klant uitkomt en wat voor de buitendienst op de route ligt? Dat is verleden tijd! Jouw assistent Planbot genereert in enkele seconde de optimale afspraak momenten.

Planportal

Optimale afspraak momenten voorspellen

Een afspraak inplannen bij een klant? In het planportal kan jouw klant 24/7 een afspraak maken. Als de klant zijn of haar gewenste moment heeft gekozen, wordt deze automatisch in jouw planning opgenomen en een bevestiging verstuurd per e-mail of SMS.

Routeoptimalisatie

Planning en routes optimaliseren in 1 muisklik

Nooit meer onnodig kilometers rijden. Dat scheelt niet alleen veel tijd maar ook brandstof en draagt bij aan het milieu! Met onze routeoptimalisatie hoef jij nooit meer heen en weer naar Maps om alle routes uit te werken.

Bessy koppelingen

Voel de connectie

Bessy koppel je eenvoudig met heel veel andere softwarepakketten binnen jouw bedrijf. Hoe handig is dat!

Heb jij al plannen?

Plan eenvoudig en digitaal jouw buitendienst in

Realtime inzicht

Creëer meer structuur in je planning

Nog effectiever plannen en realtime inzicht hebben op (openstaande) taken? Met ons digitale planbord bekijk je in één oogopslag alle taken van die dag of week. Je ziet direct welke taken voltooid zijn en welke werkbonnen er nog open staan.

Taken inplannen

Schuift een taak op? Jij bent in control!

Nieuwe werkbon inplannen of een taak verplaatsen? (Ver)sleep simpelweg de taak in het digitale planbord. Dankzij Bessy wordt het plannen en het bewaren van overzicht een stuk eenvoudiger én leuker.

Planning capaciteit

Krijg een beter inzicht in de capaciteit van jouw team

Krijg inzicht inzicht in de beweging van de medewerkers. Bij wie zit de planning vol en wie heeft er nog ruimte? Op deze manier kun jij het werk makkelijker verdelen onder jouw medewerkers.

Verschillende planningviews

Bekijk het van een andere kant (dag, week, maand)

Verschillende situaties vragen om verschillende views. Soms wil je graag een overzicht van de dag en het andere moment juist van een week.

Zoeken in de planning

Vind snel de taken in de planning

Had je die taak nou al ingepland? Wanneer ook al weer? Zoek het snel op via de zoekbalk op het planbord. Zo vind je in een handomdraai waar jij naar op zoek bent.

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of ons Bessy platform echt bij jou past? Probeer het dan nu helemaal gratis!

  • Automatiseer jouw planning
  • Bespaar, tijd, geld, werk en kilometers
  • Verhoog jouw klanttevredenheid