Digitaal planbord

Eenvoudig je buitendienst plannen met een digitaal planbord

Met het digitale planbord van Bessy gaat het inplannen van afspraken razendsnel. Door de duidelijke indeling van het planbord heb je een beter overzicht en kan je gemakkelijk structuur aanbrengen in je planning.

Automatisch plannen

Wat het Bessy planbord uniek maakt?

Automatiseer je planning

Jouw persoonlijke planning assistent neemt werk uit handen

Het kan soms uren duren voordat je een moment in de planning hebt gevonden dat voor zowel je klant als je buitendienst goed uitkomt. Gelukkig is dat met Bessy verleden tijd. Planbot genereert namelijk in enkele seconden de optimale afspraak momenten voor beide partijen.

Planportaal

Optimale afspraak momenten voorstellen

In het planportaal kan jouw klant 24/7 zelf een afspraak maken. Je klant kan kiezen uit drie afspraak momenten die zijn voorgesteld door Planbot. Als je klant een moment heeft gekozen, wordt de afspraak automatisch in jouw planning gezet en ontvangt je klant een afspraak bevestiging.

Routeoptimalisatie

Planning en routes optimaliseren in één muisklik

Nooit meer onnodig kilometers rijden. Planbot zorgt ervoor dat afspraken in hetzelfde gebied in dezelfde route worden ingepland. Dat scheelt niet alleen veel tijd maar is ook nog eens goed voor het milieu. De buitendienst kan de planning en routes gemakkelijk openen via de buitendienst app.

Koppelingen met andere tools

Bessy als team player

Je kan Bessy gemakkelijk koppelen met andere softwarepakketten binnen jouw bedrijf. Zo kan je via Slack direct een afspraak inplannen, afspraken delen met je Outlook agenda en facturen aanmaken in je boekhoudsoftware.

Vliegensvlug in de planning

Eenvoudig en digitaal je buitendienst inplannen

Realtime inzicht

Meer structuur creëren in je planning

Nog effectiever plannen en realtime inzicht hebben in de status van afspraken? Op ons digitale planbord bekijk je in één oogopslag alle taken van die dag of week. Je ziet direct welke afspraken afgerond zijn en welke er nog openstaan.

Afspraken inplannen

Een afspraak verplaatsen? Jij bent in control!

Wil je een nieuwe werkbon inplannen of een afspraak verplaatsen? Het enigste dat je hiervoor hoeft te doen, is de afspraak verslepen op het digitale planbord. Dit maakt het plannen een stuk eenvoudiger én leuker.

Planning capaciteit

Krijg een beter inzicht in de capaciteit van jouw team

Op het planbord kan je gemakkelijk inzicht krijgen in de planning van elke medewerker. Bij wie zit de planning vol en wie heeft er nog ruimte? Hierdoor kan je het werk makkelijker verdelen over de buitendienst.

Verschillende planningviews

Bekijk het van een andere kant (dag, week, maand)

Wil je met een brede blik naar de week- of maandplanning kijken? Of juist inzoomen op de dag die komen gaat? Op het planbord kan je zelf kiezen of je de planning op dag-, week- of maandniveau wil bekijken.

Zoeken in de planning

Vind snel een afspraak in de planning

Heeft een klant een vraag over een afspraak in de planning of wil je checken wanneer een afspraak precies is ingepland? Je kan de afspraak gemakkelijk opzoeken via de zoekbalk op het planbord.

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of Bessy echt helemaal bij jou past? Dat kan 14 dagen lang en helemaal gratis.

  • Verduurzaam je werkprocessen
  • Automatiseer je planning en klantcontact
  • Digitaliseer je rapportages