Digitale werkbonnen

Laat je buitendienst werkzaamheden registreren zoals jij dat wilt

Werkbonnen zijn onmisbaar bij het uitvoeren van een reparatie, installatie of onderhoudsbeurt. Bespaar tijd en verklein de kans op fouten door je werkbonnen te digitaliseren en automatiseren. Met Bessy bepaal jij heel eenvoudig op welke manier jouw medewerkers werkzaamheden uitvoeren en afspraak informatie registreren.

  • Een overzicht van alle afspraken
  • Afspraak informatie registreren in de buitendienst app
  • Alle informatie in een muisklik op een werkbon of factuur
Digitale werkbonnen

Weg met onleesbare papieren werkbonnen

Moet jouw administratie zich nog dagelijks door stapels handgeschreven werkbonnen heen werken? Dat is met Bessy verleden tijd. Door onze digitale werkbonnen kan jij jouw binnen- en buitendienst op verschillende vlakken sneller en efficiënter laten werken.

Werkbonnen digitaliseren

De voordelen van digitale werkbonnen

In onze buitendienst app laat je jouw buitendienstmedewerkers gemakkelijker afspraak informatie, uren en gebruikte producten registreren. Al deze gegevens komen automatisch op een digitale werkbon terecht, waarna de binnendienst deze gegevens direct gemakkelijk administratief kan verwerken. Dit bespaart niet alleen heel veel tijd, maar verkleint ook de kans op fouten.

Digitale werkbonnen

Werkzaamheden registreren zoals jij dat wilt

Ieder bedrijf is anders en registreert afspraken op een andere manier. Dit vraagt om een flexibele oplossing. Met de digitale werkbonnen van Bessy heb jij de volledige controle. In de backoffice kan je eenvoudig zelf werkbonnen templates aanmaken waarmee je bepaalt welke informatie er geregistreerd moet worden en hoe dat moet gebeuren.

Werkbonnen exporteren

Eenvoudig digitale werkbonnen exporteren naar pdf

Bessy kan automatisch een PDF genereren voor bijvoorbeeld facturen en werkbonnen. Alle informatie die bekend is in het systeem wordt direct in een PDF template verwerkt, waarna deze automatisch kan worden verstuurd naar de klant. Dit scheelt jou dus heel veel tijd!

Digitale werkbonnen builder

Eenvoudig je werkbonnen vormgeven in de backoffice

Je kan in Bessy eenvoudig templates maken voor je werkbonnen. In een template kan je velden slepen zoals werklocatie, tijdstip, werkzaamheden en gebruikte producten. Je kan ook foto's toevoegen aan de werkbon en ervoor kiezen om de werkbon digitaal te laten ondertekenen door je klant. Heb je eenmaal een template gemaakt, dan wordt deze voor elke afspraak automatisch gevuld met de juiste informatie.

Digitale werkbonnen

Werkbonnen en je boekhoudpakket

Wil jij rechtstreeks vanuit een digitale werkbon je facturatie, urenregistratie of inkoop doen? Dat snappen wij! Met Bessy automatiseer je naast de werkbonnen ook al deze processen eenvoudig. Bessy kan namelijk gekoppeld worden aan verschillende boekhoudprogramma's.

Werkzaamheden registratie

Alle rapportages inzichtelijk in de backoffice verzameld

Voor het vinden van het juiste bestand wil je natuurlijk niet 20 mapjes hoeven door te klikken. In Bessy kan je gemakkelijk de afspraak opzoeken en daaronder direct alle juiste bestanden en rapportages vinden. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Werkzaamheden registratie

Geschiedenis en bijlagen altijd en overal beschikbaar

Ben je benieuwd welke bestanden er ook alweer met je klant zijn gedeeld? Voor elke afspraak kan je precies zien welke rapportages er zijn verstuurd en met één druk op de knop download je de rapportage zelf. Eenvoudig en snel, dat is Bessy.

Wij helpen je graag verder op weg!

Lees meer over Bessy, deel informatie met een collega of ontvang gratis advies.