Bessy. Digitale werkbonnen

Met digitale werkbonnen heb je altijd alle actuele informatie voorhanden

Bessy. is flexibel, intuïtief en persoonlijk. Met de digitale werkbonnen app van Bessy. heeft de buitendienst alle benodigde informatie voor hun werkzaamheden op zak. De werkbon laat je de werklocaties zien, vertelt je bij aankomst welke taken er op de planning staan, toont handige e-mail en bijlagen én registreert taken wanneer ze zijn voltooid.

Geen onnodige telefoontjes, lange mails en zoeken door stapels papieren. Alle actuele informatie staat vanaf nu altijd overzichtelijk op één plek.

Werkbonnen. Planbord

Op het Planbord plan je makkelijk een werkbon in en heb je een compleet overzicht van de planning

Efficiënter plannen en realtime inzicht in al werkbonnen. Met ons digitale planbord bekijk je in één oogopslag alle taken van die dag, week of maand. Je ziet direct welke taken voltooid zijn en welke werkbonnen er nog open staan.

Nieuwe werkbon inplannen of een taak verplaatsen? (Ver)sleep simpelweg de taak in het digitale planbord. Zo wordt het plannen en het bewaren van overzicht dankzij Bessy. een stuk eenvoudiger én leuker.    

Werkbonnen. Automatiseren

Automatiseer je werkbonnenproces met de automation builder

Automatiseer eenvoudig het complete werkbonnen proces met onze automation builder. Of het nu gaat om het automatisch versturen van een melding naar de binnendienst als een taak is uitgevoerd of dat de klant na ondertekening van de werkbon automatisch een bevestiging ontvangt. Jij bent in control.

Werkbonnen. Klantportaal

Klanten afspraken laten plannen met Planbot.

Wil jij het plannen van je werkbonnen automatiseren? Bessy. Planbot helpt je bij het maken van de meest optimale planning van je digitale werkbonnen.

Verhoog de klanttevredenheid door het automatiseren van je klantcontact

Werkbonnen. Ontdekken?

Probeer onze werkbonnen app

Werkbonnen. App

Werkbonnen voor de buitendienst in de Fieldservice app

Met de digitale werkbonnen app van Bessy. heeft de buitendienst alle benodigde informatie voor hun werkzaamheden op zak. De digitale werkbon app laat je de werklocaties zien, vertelt je bij aankomst welke taken er op de planning staan, toont handige e-mail en bijlagen én registreert taken wanneer ze zijn voltooid.

Werkbonnen. Checklists

Checklists afvinken als een pro

Van (digitale) formulieren naar snelle interactieve checklists. Bouw je eigen checklist met vragen zoals:

  • Textvelden
  • Meerkeuze dropdown
  • Ja/nee
  • Checkbox
  • Live camera
  • Afbeeldingen
  • Bestanden
  • Handtekening

De Bessy. checklists geven je alle flexibiliteit om de buitendienst werkzaamheden te laten vastleggen zoals jij (of je opdrachtgever) dat wilt.

Werkbonnen. Uitgevoerde werkzaamheden

Uren en materialen eenvoudig registreren

Bepaal zelf wat de buitendienst registreert bij uitgevoerde werkzaamheden. Bijvoorbeeld met een foto, het plaatsen van een opmerking of het invullen van een formulier.

Werkbonnen. Ondertekenen

Werkbonnen digitale handtekening

Uitgevoerde werkzaamheden kunnen op locatie direct door je klant worden bevestigd doormiddel van een digitale handtekening of unieke QR code.

Deze bevestiging wordt realtime terugekoppeld naar de backoffice en kan direct worden meegeprint op de werkbon die je met één druk op de knop export naar PDF.

Aan de slag

Gelukt! Je hoort snel van ons.
Oeps, er is iets mis gegaan. Controleer je e-mailadres.