Route optimalisatie met AI

Routes optimaliseren met een simpele muisklik

Niemand wil onnodig kilometers rijden. Autorijden kost geld, brandstof en extra onderhoud. Daarnaast is het een belasting voor het milieu. Door routes te optimaliseren met AI verlaag je de kilometers die je team moet afleggen.

  • 🌱 Verbruik minder brandstof
  • Verhoog je aantal afspraken op een dag
  • Bespaar kilometers, tijd en geld
  • Communiceer meer nauwkeurige tijden aan je klanten
Efficiënte planning

Meer afspraken plannen op een dag

Door je routes te optimaliseren kan je veel tijd terugwinnen. Elke minuut in je planning wordt optimaal benut, waardoor er nog meer afspraken kunnen worden ingepland. Zo verlaag je de wachttijd voor klanten en kan je meer klanten blij maken. Een win-win situatie dus!

🌱 Duurzaam rijden

Kilometers besparen door AI route optimalisatie

Kilometers besparen brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen voor jouw bedrijf, maar ook voor het milieu. Door minder kilometers te rijden bespaar je brandstof, tijd en geld. Daarnaast verminder je hiermee de CO2 uitstoot, wat met de huidige klimaatveranderingen belangrijker is dan ooit.

Klantervaring verbeteren

Klanten weten precies wanneer je langskomt

Door routes te optimaliseren zorg je voor een nog betere klantervaring. Je kan namelijk een nauwkeurige tijdsindicatie doorgeven aan je klanten, zodat ze precies weten wanneer ze je kunnen verwachten. Hierdoor hoeft de klant niet de hele dag thuis te blijven, maar kunnen ze gerust op pad.

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of Bessy echt helemaal bij jou past? Dat kan 14 dagen lang en helemaal gratis.

  • Verduurzaam je werkprocessen
  • Automatiseer je planning en klantcontact
  • Digitaliseer je rapportages