Buitendienst App

De plek voor de buitendienst waar ze alles kunnen vinden

Met Bessy kunnen jouw buitendienst medewerkers makkelijk op een plek zien wat hun planning voor de dag/week is, wat er allemaal op locatie moet gebeuren en foto’s of notities doorgeven aan de binnendienst.

  • Dagplanning overzichtelijk op een rij
  • Werklocaties altijd bij de hand
  • Eenvoudig werkbonnen invullen
Voor de buitendienst

Een app waar alles in staat wat nodig is

Uit te voeren werkzaamheden

Je dagplanning overzichtelijk op een rij

In de fieldservice app ziet jouw buitendienst medewerker in een overzicht welke taken er voor die dag op de planning staan. Alle belangrijke informatie is in één oogopslag te zien en voor meer details klik je gewoon op de taak.

Werklocaties

In één klik de route naar de volgende werklocatie

Vanuit de app kan jouw buitendienst medewerker heel makkelijk het adres van zijn volgende werklocatie zien. Maar iedere keer dat adres overnemen kost veel te veel tijd. Daarom hebben wij een knop gemaakt die je meteen doorstuurt naar de route op Google Maps. Zo hoeft de buitendienst niet eindeloos adressen over te nemen!

Werkzaamheden registreren

Bespaar kostbare tijd op het registreren van uitgevoerde werkzaamheden

In de app kun je makkelijk de gebruikte producten, uren en meldingen doorgeven. Zo hoef jij veel minder tijd te spenderen aan het communiceren met jouw binnendienst (behalve voor de gezellige gesprekken natuurlijk).

Checklists

Nooit meer een taak vergeten dankzij handige checklists

Een groot voordeel van werken met checklists is dat je als buitendienstmedewerker nooit iets vergeet vast te leggen. Je loopt stap voor stap door de checklist heen en vult razendsnel alle benodigde informatie in. Zo weet je zeker dat je nooit iets vergeet vast te leggen

Voor de binnendienst

Binnen en buiten altijd met elkaar verbonden

De app maakt het veel makkelijker voor de binnen- en buitendienst om met elkaar te communiceren. De binnendienst kan namelijk eenvoudig belangrijke informatie in de taak zetten. De buitendienst kan in de app achterlaten wat er precies is gebeurd.

Meldingen & berichten

Laat eenvoudig een melding achter

Is de klant niet thuis? Of gebeurt er iets anders onverwachts? Dan kan de buitendienst met een melding snel en makkelijk doorgeven aan de binnendienst dat deze taak nog wat extra aandacht nodig heeft.

Meldingen & berichten

Zie direct wanneer er een taak is afgerond

Wanneer een taak is afgerond door de buitendienst wordt dat meteen doorgegeven aan de binnendienst. Zo heb je in een overzicht hoe ver de buitendienst is met hun dag en weet je naar welke klanten een factuur gestuurd kan worden. Al kan ons systeem dit natuurlijk ook automatisch voor je doen.

Bessy koppelingen

Voel de connectie

Bessy koppel je eenvoudig met heel veel andere softwarepakketten binnen jouw bedrijf. Hoe handig is dat? Je Customer Messaging platform koppelen aan je Bessy planning? Of synchroniseer je outlook agenda’s met je planning en factureer nog makkelijker door je boekhoudsoftware te koppelen. Voel de connectie met Bessy!

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of ons Bessy platform echt bij jou past? Probeer het dan nu helemaal gratis!

  • Automatiseer jouw planning
  • Bespaar, tijd, geld, werk en kilometers
  • Verhoog jouw klanttevredenheid