Buitendienst App

De plek waar de buitendienst alles kan vinden

In de buitendienst app van Bessy kan jouw buitendienst gemakkelijk hun week- en dagplanning bekijken, zien wat er op locatie moet gebeuren en foto's of notities doorgeven aan de binnendienst.

  • Afspraken overzichtelijk in een dagplanning
  • Optimale routes naar werklocaties
  • Eenvoudig werkbonnen invullen
Voor de buitendienst

Een app met alles wat de buitendienst nodig heeft

Werkzaamheden uitvoeren

Afspraken overzichtelijk in een dagplanning

In de buitendienst app ziet jouw buitendienst medewerker in één overzicht welke afspraken er voor die dag op de planning staan. Alle belangrijke informatie over de werkzaamheden is in een oogopslag te zien. Wil je meer details, dan hoef je alleen maar op de afspraak te klikken.

Werklocaties

In één klik onderweg naar de volgende werklocatie

In de app kan jouw buitendienst medewerker gemakkelijk het adres van de volgende werklocatie zien. En dat is niet alles, met een druk op de knop wordt de route naar de volgende locatie direct gestart in Google Maps. Zo kan de buitendienst als een speer van punt A naar punt B.

Afspraak informatie registreren

Direct afspraak informatie registreren

Nadat de afspraak heeft plaatsgevonden kan de buitendienst in de app direct gebruikte producten, uren en meldingen doorgeven. Hierdoor is jouw buitendienst minder tijd kwijt aan het communiceren met de binnendienst en andersom.

Checklists invullen

Informatie over werkzaamheden vastleggen

Door checklists te gebruiken kan jouw buitendienst gemakkelijk informatie over de afspraak vastleggen. In een checklist kan de buitendienstmedewerker worden gevraagd naar gegevens, foto's of bijvoorbeeld een handtekening van de klant.

Voor de binnendienst

Binnen- en buitendienst altijd met elkaar verbonden

De app maakt het veel makkelijker voor de binnen- en buitendienst om met elkaar te communiceren. De binnendienst kan iedere afspraak namelijk voorzien van belangrijke informatie en de buitendienst kan in de app vastleggen wat er precies op de werklocatie is gebeurd.

Meldingen in Bessy

Eenvoudig een melding achterlaten

Is de klant niet thuis? Of gebeurt er iets anders onverwachts? Dan kan de buitendienst met een melding snel en makkelijk doorgeven aan de binnendienst dat deze afspraak nog wat extra aandacht nodig heeft.

Status van afspraken

Inzicht in de status van afspraken

Wanneer de buitendienst op een service afspraak is geweest, wordt dat direct zichtbaar in Bessy. De binnendienst kan dus precies zien wat de status van afspraken is en naar welke klanten er eventueel al een factuur kan worden verstuurd. Al kan Bessy dit natuurlijk ook automatisch voor je doen. 😉

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of Bessy echt helemaal bij jou past? Dat kan 14 dagen lang en helemaal gratis.

  • Verduurzaam je werkprocessen
  • Automatiseer je planning en klantcontact
  • Digitaliseer je rapportages