Backoffice

Plannen, CRM en registratie komen hier allemaal samen

  • Snel en makkelijk een overzicht van jouw planning
  • Eenvoudig naar taken zoeken
  • Inzicht in het voorgaande contact met jouw klanten
  • Zien welke routes jouw buitendienst vandaag rijdt
  • Direct inzicht in hoe ver de dag is
Automatisch plannen

Wat maakt de Bessy backoffice uniek?

Bespaar 80% op jouw tijd

Planbot je persoonlijke assistent in de backoffice

Planbot helpt jou met het vinden van het perfecte moment van een taak. Door Planbot hoef jij niet meer door de agenda te zoeken wanneer een taak op de route ligt. Dit scheel jou dus enorm veel werk!

Realtime dashboard

Zie in één oogopslag hoe de dag ervoor staat

Op het realtime dashboard zie je wie er die dag aan het werk zijn, welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wat de status van de taken is. Daarnaast zie je in realtime recente meldingen en de activiteiten van de buitendienst binnenkomen. Zo kun je eenvoudig bijsturen waar nodig.

Digitaal planbord

Eenvoudig plannen met ons digitale planbord

Taken plannen én het overzicht houden was nog nooit zo makkelijk met het interactieve planboard van Bessy. Ons planboard toont alle taken op overzichtelijke wijze. Taken plaats je eenvoudig bij een medewerker op een tijdstip naar keuze in de agenda.

Zowel het plannen als het overzicht bewaren is dankzij Bessy een stuk eenvoudiger én leuker.

Bessy koppelingen

Voel de connectie

Bessy koppel je eenvoudig met heel veel andere softwarepakketten binnen jouw bedrijf. Hoe handig is dat? Je Customer Messaging platform koppelen aan je Bessy planning? Of synchroniseer je outlook agenda’s met je planning en factureer nog makkelijker door je boekhoudsoftware te koppelen. Voel de connectie met Bessy!

Automatiseren met Bessy

Wie, wat, waar allemaal zichtbaar op de interactieve kaart

Op onze interactieve kaart komen werklocaties, uit te voeren werkzaamheden en de buitendienst medewerkers allemaal samen. Klik simpelweg op een locatie en onze interactieve kaart toont je de locatiegegevens, ingeplande werkzaamheden en de gebeurtenissen op deze locatie.

Workflows

Bespaar tijd door jouw werkprocessen te automatiseren

Van afspraak maken tot het versturen van de factuur, jij hoeft niks meer te doen. Met Bessy kun je namelijk bijna jouw hele klantcontact automatiseren. Zo kun je Planbot bijvoorbeeld afspraak momenten laten voorstellen, waarna direct een bevestiging wordt gemaild naar de klant. I-de-aal.

Eenvoudig beheren

Beheren in de backoffice

Taakbeheer

Taakbeheer

Wat was er ook al weer met die ene taak? Welk contact is er met de klant geweest? Als binnendienst wil je natuurlijk graag inzicht in hoe de taken zijn verlopen, zodat je duidelijk kan communiceren met de klant. In Bessy kun je eenvoudig taken zoeken en zien wat er allemaal ter plaatse is gebeurd.

Locatie beheer

Locatiebeheer

Wat is de historie op een locatie? Welke objecten bevinden zich er? Als binnendienstmedewerker wil je alles makkelijk en snel kunnen vinden. Een opdrachtgever die een vraag heeft over een factuur of uitgevoerde klus, die geef je met Bessy direct antwoord. In jouw beheeromgeving filter je makkelijk door duizenden locaties op bijvoorbeeld opdrachtgever, plaats, objectnaam of andere eigenschap. Zo vindt je altijd snel de benodigde informatie wanneer je dat nodig hebt.

Relatiebeheer

Een plek voor alle relaties

Een klant belt over een uitgevoerde taak, maar welke taak? Dankzij relatiebeheer kun je eenvoudig en snel alle taken die voor een relatie zijn uitgevoerd opvragen om de klant meteen verder te helpen.

Objectbeheer

Objectbeheer

Een object kan van alles zijn. Binnen Bessy beheer je eenvoudig alle objecten. Moet er bijvoorbeeld een nieuwe CV-ketel worden geïnstalleerd? Of juist onderhoud aan een elektrische laadpaal worden gepleegd? Dankzij objectbeheer van Bessy plan je deze werkzaamheden eenvoudig in.

Digitale werkbonnen

Bespaar veel tijd dankzij onze digitale werkbonnen

Onze digitale werkbonnen kunnen jou veel tijd besparen. Doordat alle informatie in jouw Bessy omgeving al voorhanden is, verwerk je deze eenvoudig tot een digitale werkbonnen. Sterker nog, ons systeem kan ze zelfs automatisch voor je versturen!

Registreren / verslaglegging

Leg alles vast zoals jij dat wilt

Met onze krachtige template builders kun jij alles maken wat jouw hartje begeert. Of het nu een mail template, digitale werkbon of checklist voor de buitendienst is, jij stelt ze samen zoals jij dat wilt.

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten

In Bessy verwerk je eenvoudig al jouw onderhoudscontracten. De werkzaamheden die bij deze onderhoudscontracten horen worden automatisch in jouw Bessy omgeving klaargezet. Zo hoef je hier zelf nooit meer aan te denken om ze in te plannen.

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of ons Bessy platform echt bij jou past? Probeer het dan nu helemaal gratis!

  • Automatiseer jouw planning
  • Bespaar, tijd, geld, werk en kilometers
  • Verhoog jouw klanttevredenheid