Backoffice

Plannen, CRM en registratie komen hier allemaal samen

  • Snel en makkelijk een overzicht van jouw planning
  • Eenvoudig naar afspraken zoeken
  • Inzicht in het voorgaande contact met jouw klanten
  • Zien welke routes jouw buitendienst vandaag rijdt
  • Direct inzicht in het verloop van de dag
Automatisch plannen

Wat de Bessy backoffice écht uniek maakt?

Win 80% van je tijd terug

Je persoonlijke planning assistent in de backoffice

Planbot helpt je met het vinden van het perfecte moment voor het inplannen van een afspraak. Zo hoef jij niet meer in de agenda te zoeken naar een lege plek, die ook nog eens op de route ligt. Dat scheelt je dus enorm veel werk!

Realtime dashboard

Zie in één oogopslag hoe de dag ervoor staat

Op het realtime dashboard zie je wie er die dag aan het werk zijn, welke werkzaamheden er worden uitgevoerd en wat de status van de afspraken is. Daarnaast zie je realtime meldingen en activiteiten binnenkomen, waardoor je gemakkelijk kan bijsturen waar nodig is.

Digitaal planbord

Plan eenvoudig en overzichtelijk afspraken

Overzichtelijk afspraken plannen was nog nooit zo makkelijk met het interactieve planbord van Bessy. Op het planbord kan je alle afspraken bekijken en inplannen bij een medewerker op een tijdstip naar keuze.

Interactieve kaart

Alles in beeld met één klik op de kaart

Op onze interactieve kaart komen werklocaties, werkzaamheden en buitendienstmedewerkers allemaal samen. Klik simpelweg op een locatie en onze interactieve kaart toont je de locatiegegevens, ingeplande afspraken en gebeurtenissen op deze locatie.

Automatische workflows

Automatiseer terugkerende handelingen en bespaar tijd

Van een afspraak maken tot het versturen van de factuur, jij hoeft straks haast niks meer te doen. Met Bessy kan je namelijk bijna al jouw klantcontact automatiseren. Zo kan Planbot je klant uitnodigen om een afspraak te plannen, waarna er direct een afspraak bevestiging naar de klant wordt gemaild.

Alles zelf in handen

Beheren in de backoffice

Afspraken beheer

Alle afspraken onder de loep

Wat was er ook alweer met die ene afspraak? Welk contact is er met de klant geweest? Als binnendienst wil je natuurlijk graag inzicht in het verloop van de afspraken, zodat je hierover duidelijk kan communiceren met de klant. In Bessy kan je eenvoudig afspraken opzoeken om te zien wat er op locatie is gebeurd.

Locatie beheer

Filter gemakkelijk door duizenden locaties

Welke werkzaamheden hebben er plaatsgevonden op een locatie? Welke objecten bevinden zich daar? Als binnendienst wil je alles makkelijk en snel kunnen vinden. Gelukkig is dat met Bessy vanzelfsprekend. In jouw beheeromgeving filter je gemakkelijk door duizenden locaties op bijvoorbeeld opdrachtgever, plaats, objectnaam of andere eigenschappen. Zo vind je altijd snel de informatie die je nodig hebt.

Relatiebeheer

Een plek voor alle relaties

Er belt een klant over uitgevoerde werkzaamheden, maar om welke afspraak gaat het precies? Dankzij relatiebeheer kan je eenvoudig en snel alle werkzaamheden die voor een relatie zijn uitgevoerd opvragen om de klant meteen verder te helpen.

Productbeheer

Vergeet je de laadpaal niet?

Voor het uitvoeren van sommige werkzaamheden heb je ook producten nodig. Hoe kan je bijvoorbeeld een laadpaal vervangen zonder laadpaal? Of zonnepanelen onderhouden zonder onderhoudspakket? In Bessy beheer je eenvoudig alle producten die nodig zijn en kan je deze producten koppelen aan afspraken.

Digitale werkbonnen

Alle informatie automatisch op een digitale werkbon

Met onze digitale werkbonnen bespaar je veel tijd. Doordat alle informatie al in jouw Bessy omgeving staat, kunnen de werkbonnen automatisch gemaakt en verstuurd worden.

Registreren / verslaglegging

Al je documenten in een passend jasje

Met onze krachtige template builder kan je een template maken voor al je e-mails, werkbonnen en checklists. Heb je het template eenmaal gemaakt, dan zorgt Bessy ervoor dat het template voor elke afspraak gevuld wordt met de juiste informatie.

Onderhoudscontracten

Van onderhoudscontract naar afspraak in je planning

In Bessy verwerk je gemakkelijk al jouw onderhoudscontracten. De werkzaamheden die bij deze onderhoudscontracten horen, worden automatisch in jouw Bessy omgeving klaargezet. Zo hoef je er zelf nooit meer aan te denken om ze in te plannen.

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of Bessy echt helemaal bij jou past? Dat kan 14 dagen lang en helemaal gratis.

  • Verduurzaam je werkprocessen
  • Automatiseer je planning en klantcontact
  • Digitaliseer je rapportages