Taken afvinken als een pro met Bessy. Checklists

Van digitale formulieren naar snelle overzichtelijke checklists. Met onze checklist bepaal je zelf hoe de buitendienst uitgevoerde werkzaamheden registreert.

Werkzaamheden registreren zoals jij dat wilt

Van digitale formulieren naar snelle overzichtelijke checklists. Met de Bessy. checklist bepaal je zelf hoe de buitendienst uitgevoerde werkzaamheden registreert. Bijvoorbeeld met een foto, het plaatsen van een opmerking of het invullen van een formulier. Zo zorg je ervoor dat de buitendienst precies vastlegt wat er nodig is. Taken afvinken was nog nooit zo makkelijk.

Ook werken met checklists?

Kom er achter wat Bessy. voor jouw planning kan betekenen.

Een demo duurt 30 minuten en je krijgt meteen een beeld hoe je het kan toepassen in je organisatie, maar vooral wat het voordeel is voor jou organisatie!

We geven je graag vrijblijvend advies.

Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen een werkdag contact met je op!
Oops! Er is iets mis gegaan. Verstuur het formulier opnieuw.

Maak je eigen checklist

Kies uit diverse opties zoals meerkeuzevragen, drop-down menu’s en invulvelden. Laat de buitendienst een afbeelding uploaden, een checkbox afvinken of uren registreren. De Bessy. checklists zijn digitale formulieren die je volledig naar wens kunt samenstellen.

  • Eenvoudig zelf samenstellen
  • Inzicht in gebruikt materiaal
  • Foto’s maken en uploaden
  • Kies o.a. uit dropdown menu’s, checkboxen en meerkeuzevragen

Stap voor stap door je checklist

Met de Bessy. Checklists is het verzamelen van gegevens voortaan heel eenvoudig. De buitendienst gaat stap voor stap door de opgegeven stappen heen. Alle benodigde informatie wordt zo razendsnel ingevuld en kan door de binnendienst direct worden bekeken en teruggekoppeld aan de klant.

Met de Bessy. checklists verzamel je alle benodigde informatie op een zo eenvoudig mogelijke manier. Zonder gedoe voor de buitendienst en met het gewenste resultaat bij de binnendienst en klant.

Eenvoudig plannen met een digitale planbord

Nieuwe werkbon inplannen of een taak verplaatsen? Met het digitale planboard van Bessy. (ver)sleep je simpelweg de taak in het planbord. Zo wordt het plannen en het bewaren van overzicht dankzij Bessy. een stuk eenvoudiger én leuker.

Waarom taken afvinken met de Bessy. Checklist?

Probeer Bessy. direct gratis uit of brainstorm nog even met een van onze specialisten.