efficiënt Plannen was nog nooit zo makkelijk

Je klanten plannen 24/7 snel en efficiënt een afspraak in dankzij Planbot

Slimme kunstmatige intelligentie technologie helpt jou en je klanten bij het plannen, je planning te automatiseren en te optimaliseren!
Field service werkzaamheden
Service locatie
Voor wie
Mail verstuurd
Automatische plan suggesties
Bevestiging verstuurd
Een planning zonder compromissen

Stel je klanten de optimale afspraak momenten voor

Met Planbot. krijgt jouw klant binnen een paar seconden de meest optimale afspraak momenten te zien. De klant kiest zelf het gewenste moment uit de lijst van opties die in jouw planning passen. Zo houd jij je klanten tevreden en je planning optimaal.
Probeer het nu gratis
Onder de motorkap

Slimme planning en een optimale route

Planbot. gebruikt slimme AI algoritmes om jouw planning te voorspellen. Bestaande routes worden met een enkele muisklik geoptimaliseerd. Nieuwe werkzaamheden automatisch plannen? Planbot. wijst ze voor jou toe aan de juiste route.
Zo rijdt jouw buitendienst met Planbot. nooit meer voor één taak naar een uithoek van het land. Planbot. weet overal de weg, hij laat je nooit meer te ver rijden. Je bespaart niet alleen tijd, maar draagt ook je steentje bij aan het milieu!
Automatiseer je planning

Wat Planbot. voor jou kan betekenen

Planbot. kan jouw planning voorspellen

Planbot. leert terwijl jij werkt. Elke taak die je uitvoert wordt in zijn geheugen opgeslagen en geanalyseerd door slimme AI algoritmes. Op basis van die kennis kan Planbot. voorspellen hoe jouw planning er in de toekomst uit zal zien. Zo kan Planbot. inspelen op nieuwe afspraken die binnenkomen en wordt jouw planning steeds efficiënter.

Planbot. kan jouw klanten 24/7 helpen met het maken van een afspraak

Het liefst ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Niets is vervelender voor een klant dan voor een dichte deur te staan. Met Planbot. kunnen jouw klanten 24/7 zelf een afspraak maken, zelfs op feestdagen.

Kortom: met Planbot. loopt jouw bedrijf voor op de concurrentie. Wij helpen jou om zowel de klanttevredenheid als het aantal opdrachten van jouw bedrijf te verhogen.

Planbot. optimaliseert routes

Niemand houdt ervan om onnodig veel te rijden. Autorijden kost tijd, brandstof, extra onderhoud en is een belasting voor het milieu.

Met Planbot. verlaag je de kilometers die jouw team aflegt. Planbot. houdt alle routes in de gaten en helpt je eenvoudig met optimaliseren. Daarbij wordt zelfs rekening gehouden met de wensen van jouw klant en jij blijft altijd de controle houden. Zo wordt iedereen blij!

Eerst zien, dan geloven

Probeer Planbot.
zelf en ervaar het
gemak

Plan nu je demo in met Planbot. En ervaar direct zelf hoe makkelijk jouw klanten straks kunnen plannen, zonder alle marketing praat.