Reis- en werktijden

Eenvoudig uren registreren en verwerken

Buitendienst gebruikers kunnen in de buitendienst app simpel en snel hun gewerkte uren registreren. Wanneer de uren zijn vastgelegd, is de urenregistratie direct inzichtelijk in de backoffice en kunnen de uren automatisch verwerkt worden op bijvoorbeeld een factuur.

  • Makkelijke urenregistratie in de buitendienst app
  • Klanten op de hoogte stellen van je planning
  • Geregistreerde uren verwerken in documenten
Gewerkte uren altijd netjes vastgelegd

Gemakkelijke en snelle urenregistratie in de app

In de buitendienst app kunnen gebruikers met één druk op de knop registeren dat zij onderweg zijn naar de volgende afspraak. Wanneer de gebruiker op locatie met de werkzaamheden aan de slag gaat, kan ook dit moment in de app worden vastgelegd. Zit het werk erop? Dan kan de gebruiker registeren dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo heb je uiteindelijk voor elke afspraak een duidelijke urenregistratie.

Klanten automatisch op de hoogte houden

Geef een seintje wanneer de buitendienst onderweg is

Is je buitendienst onderweg? Dan kan je er door middel van een automation voor zorgen dat je klant daarover automatisch een bericht ontvangt. Zo weet je klant precies wat te verwachten en verhoog je de klanttevredenheid. Daarnaast verzeker je hiermee dat er altijd iemand thuis is voor de afspraak zodat je planning vlekkeloos kan verlopen.

Uren automatisch verwerken in documenten

Van reis- en werktijden in de app naar overzicht op een werkbon

De urenregistratie in de buitendienst app is gekoppeld aan de afspraak in de planning. Dit maakt niet alleen dat de uren inzichtelijk zijn voor je binnendienst, maar ook dat deze gemakkelijk verwerkt kunnen worden in documenten. Zo is het opstellen van een factuur bijvoorbeeld in een paar seconden gedaan.

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of ons Bessy platform echt bij jou past? Probeer het dan nu helemaal gratis!

  • Automatiseer jouw planning
  • Bespaar, tijd, geld, werk en kilometers
  • Verhoog jouw klanttevredenheid