Klant is koning

Verhoog jouw klanttevredenheid

Goed klantcontact is essentieel voor een hoge klanttevredenheid, maar goed klantcontact kost ook veel tijd. Bessy helpt door een groot deel van jouw klantcontact te automatiseren. Zo vergeet je nooit meer om een bevestiging of factuur te sturen en krijgen klanten automatisch herinneringen. Dit scheelt jou dus tijd én maakt jouw klanten super blij!

Veel tijd kwijt aan klantcontact

Herken jij je in één van de volgende problemen?

  • Ben jij veel tijd kwijt aan het contact met jouw klanten?
  • Krijg jij veel klachten binnen?
  • Moeten klanten lang wachten op een reactie?

Werkbonnen. Planbord

Plan eenvoudig via het digitale planbord

Efficiënter plannen en realtime inzicht in al werkbonnen. Op het digitale planbord bekijk je in één oogopslag alle taken van die dag, week of maand. Je ziet direct welke taken voltooid zijn en welke werkbonnen er nog open staan.

Nieuwe werkbon inplannen of een taak verplaatsen? Sleep simpelweg de taak in het digitale planbord.  

To the rescue

Hoe kan Bessy helpen?

Nooit meer mailen

Automatiseer het mailcontact

Met Bessy automatiseer jij jouw mailcontact heel eenvoudig. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch reminders naar de klant sturen of bevestiging van een afspraak. Maar bijvoorbeeld ook een gelukkig nieuwjaar mail om 00:00, zonder dat jij daaraan hoeft te denken.

Werkbonnen. App

Werkbonnen voor de buitendienst in de Fieldservice app

Met de digitale werkbonnen app van Bessy. heeft de buitendienst alle benodigde informatie voor hun werkzaamheden op zak. De digitale werkbon app laat je de werklocaties zien, vertelt je bij aankomst welke taken er op de planning staan, toont handige e-mail en bijlagen én registreert taken wanneer ze zijn voltooid.

Beste {vul-in.naam}

Geautomatiseerd, maar nog steeds persoonlijk

Geautomatiseerd hoeft helemaal niet te betekenen dat het heel onpersoonlijk wordt, sterker nog wij doen ons best om het persoonlijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld in mail templates instellen dat de naam van de klant automatisch boven de mail komt te staan.

Alleen maar heen

Klanten plannen en een optimale route behouden

Ons platform heeft een echte super power, namelijk dat jij jouw klanten zelf een afspraak kan laten inplannen zonder dat jouw planning of route overhoop wordt gegooid. Onze slimme software berekend automatisch wat de meest optimale tijden zijn om langs te komen bij de klant en stelt vervolgens drie suggesties voor aan de klant om uit te kiezen. Zo hoef jij nooit meer heen en weer te rijden.

Let’s get digital

Automatische werkbon

Uitgevoerde werkzaamheden kunnen op locatie direct door je klant worden bevestigd door middel van een digitale handtekening of unieke QR code. Deze bevestiging wordt realtime teruggekoppeld naar de backoffice en direct wordt de werkbon naar jouw klant gemaild.


Field Service Automation

Ontdek al onze oplossingen

Service afspraken automatiseren
Werkzaamheden automatiseren
Eerst zien, dan geloven

Aan de slag met Bessy

Wil jij het Bessy. platform live in actie zien? Vul je gegevens in en probeer het gratis.

  • Automatiseren je planning
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Verhoog je klanttevredenheid
  • Bespaar tijd, geld en kilometers
Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen een werkdag contact met je op!
Oops! Er is iets mis gegaan. Verstuur het formulier opnieuw.