Werkrooster

Van overzichtelijk werkrooster naar geautomatiseerde planning

Een handig en overzichtelijk werkrooster is een must-have voor je field service bedrijf. Nog beter is het wanneer je werkrooster ook nog eens geautomatiseerd is. Je hoort het goed: het werkrooster in Bessy is niet alleen de plek voor het opgeven van werktijden, beschikbaarheid en absenties, maar ook de plek waar je automatisch een optimale planning kan maken op basis van al deze informatie. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Lees dan snel verder of probeer Bessy direct gratis!

Beschikbaarheid en absenties

Je eigen beschikbaarheid aangeven in het werkrooster

In het werkrooster van Bessy kunnen medewerkers aangeven wanneer ze precies beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen ze ook vrije dagen opgeven, zodat hiermee rekening kan worden gehouden bij het inplannen van afspraken. Mocht er een medewerker ziek zijn, dan kan ook deze absentie aan het werkrooster worden toegevoegd.

Werkrooster inzichtelijk in de app

Werktijden registreren in de buitendienst app

Het werkrooster is te beheren in de backoffice, maar is ook gekoppeld aan de buitendienst app. Wanneer je buitendienst de app opent, kunnen zij hun planning realtime bekijken en hun werktijden invoeren. Starten zij met hun route dan kan de urenteller gaan lopen, tot het moment dat de afspraak is afgerond. Zo gaan zij van afspraak naar afspraak en worden alle uren direct netjes geregistreerd in het werkrooster.

Werktijden beheren in het werkrooster

Ingevoerde werktijden aanpassen in de backoffice

Blijkt er achteraf toch een wijziging te zijn in de werktijden van medewerkers? Dan kan je dit gemakkelijk aanpassen in het werkrooster. Niets is in beton gegoten en werktijden kunnen met terugwerkende kracht worden aangepast. Zo weet je zeker dat je urenregistratie aan het einde van de maand altijd klopt!

Optimale routes starten hier

Vertreklocaties koppelen aan buitendienst medewerkers

Je kan in Bessy een vertreklocatie koppelen aan je medewerker, waardoor er tijdens het optimaliseren van routes rekening kan worden gehouden met de locatie van medewerkers. Woont er bijvoorbeeld een medewerker in Arnhem, dan is het fijn als de medewerker direct kan starten met een route in Arnhem zonder hiervoor eerst nog naar kantoor in Nijmegen te hoeven rijden. Dit scheelt weer onnodige kilometers.

Werkrooster en planning in één

Automatisch een optimale planning maken

Van alle informatie die in het werkrooster opgeslagen wordt, kan Planbot AI voor jou automatisch een optimale planning maken. Hierbij houdt Planbot rekening met de beschikbaarheid van medewerkers, vertrek- en werklocaties, duur van de afspraak, voorkeuren van de klant en de voorkeuren van je team. Wat er overblijft is een planning die bestaat uit optimale routes, waarmee je medewerkers op een dag nog meer klanten blij kunnen maken.

Werkrooster als start van een optimale planning

In Bessy is een werkrooster meer dan alleen dat. In het werkrooster verzamel je alle informatie omtrent beschikbaarheid, werktijden, absenties en vertreklocaties om uiteindelijk in een vingerklik tot een geautomatiseerde planning te komen. Je kan daarnaast direct werken met andere functionaliteiten om je klantcontact te automatiseren en gemakkelijk te rapporteren. Zou je Bessy wel eens willen ervaren? Start dan direct je gratis proefperiode.

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of ons Bessy platform echt bij jou past? Probeer het dan nu helemaal gratis!

  • Automatiseer jouw planning
  • Bespaar, tijd, geld, werk en kilometers
  • Verhoog jouw klanttevredenheid