Werkzaamheden registeren

Bespaar kostbare tijd op het registreren van uitgevoerde werkzaamheden

Doordat de buitendienst eenvoudig in de app de werkzaamheden doorgeeft bespaar je veel tijd. Dit betekent namelijk dat het direct in het systeem staat en je meteen met de gegevens kunt werken.

  • Laat de buitendienst foto’s uploaden
  • Registreer eenvoudig de uren
  • Geef het materiaal verbruik in twee klikken door
Checklists

Taken afvinken als een pro

Een groot voordeel van werken met checklists is dat je als buitendienstmedewerker nooit iets vergeet vast te leggen. Je loopt stap voor stap door de checklist heen en vult razendsnel alle benodigde informatie in en is dit direct zichtbaar voor de binnendienst.

Urenregistratie

Eenvoudig uren registreren

Weten hoeveel uren jij moet registreren op de factuur? Ook dat kan makkelijk vanuit de app. Medewerkers vullen eenvoudig het aantal gewerkte uren in. Maar laten we eerlijk zijn, die uren hoef jij helemaal niet zelf op een factuur te zetten. Dat doet ons systeem voor jou!

Materiaalverbruik

Materiaal verbruik geef je met 1 klik door

Buitendienst medewerkers geven eenvoudig gebruikte materialen door. Deze kunnen automatisch worden overgenomen op de factuur of werkbon. Dat scheelt een hoop werk!

Digitaal ondertekenen

Digitale ondertekenen na oplevering

Alle werkzaamheden uitgevoerd? Klant blij? Dan kan de klant direct in de app een handtekening zetten. Deze kan vervolgens eenvoudig geëxporteerd worden naar de werkbon of factuur.

Eenvoudig delen

Taak afgerond deel dit eenvoudig met de klant

Zodra de taak afgerond is kun je direct een mail laten sturen naar de klant met daarin bijvoorbeeld een automatisch ingevulde werkbon. Dit scheelt dus een heleboel tijd op het verzenden van mails!