Klik en go

Service afspraken automatiseren in een een handomdraai

Service afspraken inplannen is nog nooit zo makkelijk geweest! Onze software berekent namelijk automatisch de optimale route.

Hierdoor kunnen wij geheel automatisch afspraken inplannen zonder dat jouw buitendienst collega veel heen en weer hoeft te rijden.

De software stelt drie afspraakmomenten voor aan de klant, met in gedachte de optimale route en de vrije plekken in de planning. Jij blij, klant blij!

Veel voorkomende problemen bij het plannen

Herken jij je in één van de volgende problemen?

  • Vind je het lastig om momenten te vinden dat de klant kan, maar dat het ook in de planning past?
  • Ben je heel veel tijd kwijt aan de planning?
  • Moeten jouw buitendienst collega’s vaak heen en weer rijden? 

To the rescue

Hoe kan Bessy helpen?

Kilo(meters) afvallen

Slimme planning en een optimale route

Niemand houdt ervan om onnodig veel te rijden. Autorijden kost tijd, brandstof, extra onderhoud en is een belasting voor het milieu. Bessy verlaagt de kilometers die jouw team aflegt. Onze software houdt alle routes in de gaten en helpt je eenvoudig met optimaliseren. Daarbij wordt zelfs rekening gehouden met de wensen van jouw klant, maar jij blijft natuurlijk altijd de controle houden.

Werkbonnen. App

Werkbonnen voor de buitendienst in de Fieldservice app

Met de digitale werkbonnen app van Bessy. heeft de buitendienst alle benodigde informatie voor hun werkzaamheden op zak. De digitale werkbon app laat je de werklocaties zien, vertelt je bij aankomst welke taken er op de planning staan, toont handige e-mail en bijlagen én registreert taken wanneer ze zijn voltooid.

Onze super power

Optimale afspraakmomenten met een optimale route

Ons platform heeft een echte super power, namelijk dat jij jouw klanten zelf een afspraak kan laten inplannen zonder dat jouw planning of route overhoop wordt gegooid. De slimme software berekend automatisch wat de meest optimale tijden zijn om langs te komen bij de klant en stelt vervolgens drie momenten voor aan de klant om uit te kiezen.

Geen milieu ontduiking

Minder kilometers, minder belasting van het milieu

Doordat onze software rekening houdt met jouw routeplanning zul je aanzienlijk minder heen en weer hoeven rijden. Dit bespaart dus niet alleen enorm veel benzine en tijd, maar ook enorm veel belasting op het milieu. 

Jouw persoonlijke assistent

Laat ons helpen jouw planning voorspellen

Onze slimme software leert steeds meer hoe langer jij het gebruikt. Aan de hand van alles wat de software leert kunnen afspraken voorspelt worden. Bijvoorbeeld wanneer de software merkt dat jij gemiddeld 4 keer per week een afspraak in Amsterdam hebt, dan neemt hij dit mee in de suggesties die hij aan klanten geeft. De software gaat dan die 4 afspraken op een dag proberen in te plannen (mits de klant dan ook kan natuurlijk).


Field Service Automation

Ontdek al onze oplossingen

Klantcontact automatiseren
Werkzaamheden automatiseren
Eerst zien, dan geloven

Probeer zelf hoe jij automatisch service afspraken kan inplannen

  • Automatiseren je planning
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Verhoog je klanttevredenheid
  • Bespaar tijd, geld en kilometers