PDF en e-mail templates

Alles vastleggen zoals jij dat wilt

Met Bessy kun je makkelijk checklist-, mail- en werkbon templates maken. Richt ze in zoals jij dat wil en dan vullen wij het voor je aan met variabelen.

  • Werkbonnen met de informatie die voor jou belangrijk is
  • Persoonlijke e-mails
  • Professionele checklists
Mail templates

Persoonlijke mails die er professioneel uitzien

Mail templates

Het nut van Mailtemplates

Door mail templates te gebruiken kun jij gemakkelijk mails sturen naar jouw klanten, zonder dat je telkens opnieuw moet bedenken wat je wil schrijven. Daarnaast kun je in Bessy deze templates gebruiken om automatisch mails te versturen naar jouw klanten, zodat je ze zelfs niet eens meer hoeft te kopiëren en plakken.

Mail templates

Zelf je mail templates bouwen

Ieder bedrijf heeft zijn eigen stijl, daarom kan jij bij Bessy je mails zo maken zoals je dat zelf wil. Maar we helpen je wel een handje! Door variabelen toe te voegen aan de template worden de gegevens van de klanten namelijk automatisch ingevuld bij het versturen.

Mail templates

E-mails dragen bij aan een hogere klanttevredenheid

Door mail templates en automatiseringen te gebruiken zijn jouw klanten altijd direct op de hoogte van de status van hun taak. Doordat jij zo snel en goed contact hebt met de klant wordt de klanttevredenheid ook meteen een stuk hoger!

Werkbonnen templates

Laat ons jouw werkbonnen invullen

Werkbonnen templates

Het nut van werkbonnen templates

Door een vast template voor een werkbon te gebruiken, weet je zeker dat alle informatie erin komt te staan. Zo krijgt iedere klant hetzelfde en wordt er niks vergeten.

Werkbonnen templates

Zelf werkbonnen templates bouwen

Je kan werkbon templates eenvoudig zelf bouwen! Richt ze precies zo in zoals jij dat zou willen. Door variabelen toe te voegen aan de template hoef jij zelf de informatie niet meer toe te voegen, dat doen wij dan voor je.

Werkbonnen templates

Werkbonnen voor de buitendienst

Door formulieren en templates te gebruiken kun je als binnendienst eenvoudig sturen in welke informatie je nodig hebt van de buitendienst. Doordat je zeker weet dat je alle nodige informatie hebt kun je ook eenvoudig andere processen automatiseren, zoals facturatie en urenregistratie.

Wat wij jou bieden

Onze features voor jou

Eerst zien dan geloven?

Probeer Bessy 14 dagen gratis

Wil jij proberen of ons Bessy platform echt bij jou past? Probeer het dan nu helemaal gratis!

  • Automatiseer jouw planning
  • Bespaar, tijd, geld, werk en kilometers
  • Verhoog jouw klanttevredenheid