Digitale werkbonnen die zichzelf schrijven

Bessy. is flexibel, intuïtief en persoonlijk. Een optimale planning, digitale werkbonnen, urenregistratie en nog veel meer, speciaal aan jouw wensen aangepast.

Drag drop buitendienst planning
Werklocatie voor service aan huis

Digitale werkbonnen

Met de digitale werkbonnen app van Bessy. heeft de buitendienst alle benodigde informatie voor hun werkzaamheden op zak. De werkbon laat je de werklocaties zien, vertelt je bij aankomst welke taken er op de planning staan, toont handige e-mail en bijlagen én registreert taken wanneer ze zijn voltooid.

Geen onnodige telefoontjes, lange mails en zoeken door stapels papieren. Alle actuele informatie staat vanaf nu altijd overzichtelijk op één plek.  

Ook werken met digitale werkbonnen?

Hoe een digitale werkbon jouw organisatie kan verbeteren en vooruit kan helpen? Dat leggen we graag aan je uit tijdens een 1-op-1 demo.

Een demo duurt 30 minuten en je krijgt meteen een beeld hoe je het kan toepassen in je organisatie, maar vooral wat het voordeel is voor jou organisatie!

We geven je graag vrijblijvend advies.

Bedankt voor je aanvraag.

Je hoort snel van ons!
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Werklocaties

Digitale werkbonnen zijn automatisch gekoppeld aan werklocaties, zo heb je volledig inzicht in elke klus en locatie. Terugzoeken is niet nodig, óók werkzaamheden of meldingen uit het verleden blijven zichtbaar.

  • De volledige werkgeschiedenis
  • Meldingen en opmerkingen van collega’s
  • Geplaatste objecten met bijbehorende gegevens
  • Gegevens van contactpersonen
Werklocatie voor service aan huis
Tekening van buitendienstmedewerker

Werkbonnen afvinken als een pro

Van digitale formulieren naar snelle overzichtelijke checklists. Met de Bessy. checklist bepaal je zelf hoe de buitendienst uitgevoerde werkzaamheden registreert. Bijvoorbeeld met een foto, het plaatsen van een opmerking of het invullen van een formulier. Zo zorg je ervoor dat de buitendienst precies vastlegt wat er nodig is. Werkbonnen afvinken was nog nooit zo makkelijk.

Op alles voorbereid
Is er een onverwachte situatie tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden? Met één druk op de knop maak je een melding naar de binnendienst. Zo staan collega’s altijd live met elkaar in verbinding en kan er razendsnel gehandeld worden. Geen stress meer bij problemen, de facturen vliegen op de afgesproken datum de deur uit.
Automatische planning met planning suggesties

Automatische planner

Nog sneller en efficiënter werken? De Bessy. planning assistent helpt je bij het maken van de meest optimale planning van je digitale werkbonnen. Bij elke werkbon krijg je automatisch suggesties over wie er beschikbaar is en wanneer de werkbon ingeland kan worden.

  • Werkbonnen sneller plannen zonder gedoe
  • Ontvang automatisch de beste suggesties voor je planning
  • Altijd 100% controle, jij kiest voor welke optie je gaat
  • Bespaar flink op tijd en kilometers

Waarom de digitale werkbon app van Bessy?

Nooit meer gedoe met stapels papieren, onnodige telefoontjes en mails. Alle actuele informatie staat met de digitale werkbonnen van Bessy. overzichtelijk op één plek.

Wil je Bessy. ook gebruiken voor je digitale werkbonnen? Vraag onze gratis demo aan, we laten de werkbonnen app graag aan je zien