Lorem ipsum

Onze service

Een nieuw systeem is altijd even wennen. Daarom bieden wij jou alle support die jij nodig hebt, vanaf het oplossen van jouw planningssysteem tot het beantwoorden van al jouw vragen. Hoe wij dat doen?

klaar voor de start...

Hoe Bessy jou gaat helpen!

Lorem ipsum

Implementatie

Heb jij voor ons gekozen? Dan plannen wij een gesprek in om af te spreken wat jij precies uit onze software wil halen. Aan de hand daarvan richten wij het platform in, zodat het precies werkt zoals jij wil. Als het platform helemaal is ingericht plannen we de onboarding in. Zo ben jij dus goed voorbereid voordat je het platform gaat gebruiken en heb je genoeg tijd om al je vragen te stellen.

Werkbonnen. App

Werkbonnen voor de buitendienst in de Fieldservice app

Met de digitale werkbonnen app van Bessy. heeft de buitendienst alle benodigde informatie voor hun werkzaamheden op zak. De digitale werkbon app laat je de werklocaties zien, vertelt je bij aankomst welke taken er op de planning staan, toont handige e-mail en bijlagen én registreert taken wanneer ze zijn voltooid.

lorem ispum

Onboarding

Een goed begin is het halve werk! Daarom kunnen we speciaal voor jou het systeem uitleggen in een gesprek, daarnaast hebben we ook een ‘Getting Started’ gids. Deze gids helpt jou geheel op weg, zodat je meteen een gevoel hebt bij het platform en de belangrijkste dingen al hebt gezien. Kom je er nog steeds niet helemaal uit, dan hebben we een hele uitgebreide helpdesk waarin al jouw vragen beantwoord worden. Kun je het antwoord daar nog steeds niet vinden, dan kun je ons natuurlijk altijd mailen of bellen! Kortom, genoeg mogelijkheden!

lorem ispum

Kwaliteit en garanties

  • 99.9% gegarandeerde uptime
  • Telefonische ondersteuning tijdens werktijden voor backoffice medewerkers
  • Maandelijkse updates (security + features)
  • Encrypted data storage (AES-256)
  • Beveiligde verbinding (HTTPS met TLS 1.3)
  • Custom SLA mogelijkheden (telefonische ondersteuning, responstijd, dedicated server, etc

Lorem ipsum

Customer support

Wij hebben een onderscheid gemaakt voor het soort support wat jij krijgt aan de hand van het pakket wat jij bij ons hebt. De gebruikers van Bessy.go krijgen support via e-mail. Tijdens de werkweek kun je van ons verwachten dat we binnen een dag reageren op jouw vraag. Wil je graag extra support? Met Bessy.pro kun je doordeweeks altijd met ons bellen!

Eerst zien, dan geloven

Aan de slag met Bessy

Wil jij het Bessy. platform zelf proberen? Maak nu een gratis proefomgeving aan en ervaar zelf het gemak.

  • Automatiseren je planning
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Verhoog je klanttevredenheid
  • Bespaar tijd, geld en kilometers
Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen een werkdag contact met je op!
Oops! Er is iets mis gegaan. Verstuur het formulier opnieuw.