De meest efficiënte planning dankzij de Bessy. Planning assistant

Ontvang bij elke taak automatisch suggesties over wanneer je deze afspraak het beste kunt inplannen en bij wie. Kies vervolgens zelf voor welke optie je gaat. Zo hou je zelf altijd 100% de controle. Dat is de kracht van de Bessy. Planning assistant

Drag drop buitendienst planning

De beste planning voor elke opdracht

Suggesties voor planning op een digitiaal planbord

Dé planning assistant ook voor jouw organisatie?

Kom er achter wat Bessy. voor jouw planning kan betekenen.

Wil je weten wat de planning assistant voor jou kan betekenen?

Plan dan direct een 1-op-1 demo met een van onze specialisten. Tijdens de demo kun je zien en ervaren wat de planning assistant ook voor jouw organisatie kan betekenen.

Bedankt voor je aanvraag.

Je hoort snel van ons!
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.

Razendsnel plannen met Bessy.

De Bessy. planning assistent helpt bij het maken van de meest efficiënte planning. Komt er een nieuwe klus of een taak met spoed binnen? Dan geeft Bessy. je automatisch meerdere suggesties over waar, wanneer en bij wie je deze taak het beste kunt plannen.

De planning assistent kijkt niet alleen naar het type opdracht, maar ook naar de locatie, de vereiste vaardigheden en/of het benodigd materiaal. Hierdoor ontvang jij altijd de beste suggesties per opdracht.

Altijd de meest optimale route

Dankzij de Bessy. planning assistent bespaar je niet alleen tijd, maar ook kilometers. Dankzij GPS wordt altijd de meest logische volgorde van je werklocaties in kaart gebracht. Zo volgt iedereen dagelijks de meest optimale route en kunnen de werkzaamheden nog sneller voltooid worden.

Is er een onverwacht een wijziging nodig? Dankzij het realtime dashboard heb je altijd inzicht in waar de buitendienstmedewerkers zijn en pas je naar wens heel eenvoudig een route aan.
Automatische buitendienst planning
Geautomatiseerde workflows proces voor de buitendienst

Werk efficiënter met geautomatiseerde workflows

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met onze geautomatiseerde workflows. Hierdoor laat je bepaalde acties voortaan automatisch verlopen. Denk aan het versturen van een notificatie als een werkbon is uitgevoerd. Of het maken van een nieuwe factuur, zodra een taak is afgerond.
  • Optimaliseert je werkprocessen
  • Laat bepaalde acties automatisch verlopen
  • Bespaar tijd en geld

Waarom Bessy. voor je laten plannen?

De Bessy. planning assistent geeft je razendsnel de best mogelijke suggesties voor het inplannen van iedere opdracht. óók bij spoedklussen. Zo bespaar je tijd en kilometers!

Wil je ook efficiënt plannen zonder gedoe? Vraag onze gratis demo aan, we laten de Bessy. planning assistent graag aan je zien.