Bessy. is dé oplossing voor het eenvoudig plannen en vastleggen van werkzaamheden voor installeurs

Werk jij met een team van installateurs en wil jij de planning en registratie van jullie werkzaamheden moderniseren? Met het Bessy. Planbord en de digitale werkbonnen app verhoog je jullie productiviteit en zorg je voor tevreden klant.

Voertuigen automatisch gepland

Bessy. dé oplossing voor installatiebedrijven

Altijd en overal inzicht in jullie werkzaamheden, op kantoor en op locatie. Alles digitaal en op elkaar afgestemd. Met een drag & drop planbord voor de binnendienst en een intuitive app voor de buitendienst was adminstratie nog nooit zo leuk.

Via de backoffice real-time zien wie aan welke opdracht werkt, wat er voltooid is en waar een probleem opgelost moet worden. Je hebt met Bessy. altijd en overal inzicht in het werkveld.

Bessy. verhoogt de productiviteit van het team en medewerkers krijgen meer gedaan in minder tijd.

Planning voor de installatie van zonnepanel
Bessy. is dé oplossing voor de planning en registratie van werkzaamheden voor installatiebedrijven.

Aan de slag met jouw planning

Kom er achter wat Bessy. voor jouw planning kan betekenen.

Een 1 op 1 demo duurt 30 minuten en je krijgt meteen een beeld hoe je het kan toepassen in je organisatie, maar vooral wat het voordeel is voor jouw organisatie!

We geven je graag vrijblijvend advies.

Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen een werkdag contact met je op!
Oops! Er is iets mis gegaan. Verstuur het formulier opnieuw.

Bessy.

Eenvoudig en snel
Gemaakt voor jullie
Slim en innovatief
Persoonlijke support

Werk registreren in 3 stappen

De Bessy. App voor de installateurs

Iedere installateur kan werken met de digitale werkbonnen app van Bessy. In slechts 3 stappen is jouw taak voltooid en laat je precies vastleggen wat voor jouw installatiebedrijf belangrijk is.

Planning
Bij het openen van de Bessy. App zie je direct welke afspraken er voor jou staan ingepland en hoe laat er met de klant is afgesproken. Via jouw favoriete navigatie app navigeer je met 1 druk op de knop direct na de juiste locatie.

Werkomschrijving
Zodra je op locatie bent aangekomen geeft Bessy. overzichtelijk aan welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Dit kan met een simpele omschrijving, maar bijvoorbeeld ook met een beeldende foto of bijgevoegde offerte.

Vastlegging
Is de klus geklaard? Dan leg je dit eenvoudig en snel vast met een foto, registreer je de gemaakte uren en vul je eventueel nog een handige checklist in.

Geen gedoe meer met omslachtige werkbonnen, met Bessy. werk je razendsnel.
Buitendienstmedewerker met icoontjes

Totale controle over je team en installatie projecten.

Een eenvoudige en overzichtelijk omgeving die helpt met je planning, inzicht geeft in het werkveld, maar ook razendsnel rapportages maakt voor terugkoppeling aan jullie opdrachtgevers.

Bessy. Integraties.

Koppelingen met een bestaand systeem of maatwerk? Met Bessy. weet je zeker dat het werkt!

Elke Bessy. is uniek en wordt ingericht voor de processen van jouw bedrijf. Een eenvoudige en krachtige tool voor het beheren en uitvoeren van werkzaamheden.

Heb je al partners die jouw bedrijf ondersteunen? Voor ons geen probleem wij ontwikkelen jouw Bessy. zo dat er gemakkelijk gegevens uitgewisseld kunnen worden met jullie boekhoudpakket, CRM of voorraad systeem.

API interface voor een werkbonnen app

Efficiënter en slimmer werken? Dat doe je met Bessy.

Wil je samen de mogelijkheden ontdekken van jouw eigen Bessy?
Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.