Beheren van werklocaties

Nieuwe locatie aanmaken

1. Ga in het hoofdmenu naar locaties
  2. Klik rechtsboven op het gele plusje
  3. Het pop-up venster nieuwe locatie aanmaken verschijnt. Vul hier de adresgegevens in (je zult zien dat het systeem automatisch met je meedenkt)
  4. Selecteer het juiste adres uit de lijst
  5. Vul onder contactpersoon de velden in
  6. Klik op de blauwe button Locatie aanmaken en de locatie wordt aangemaakt.

Locatiegegevens bewerken

1. Ga in het hoofdmenu naar locaties
  2. Selecteer uit de lijst de locatie die je wilt bewerken
  3. Klik onder het kopje locatiegegevens op de locatie (het venster locatiegegevens opent zich)
  4. Wijzig de gewenste gegevens
  5. Klik op Locatiegegevens updaten, zodat de kaart wordt bijgewerkt
  6. Klik tot slot op Opslaan

Locatie updaten op kaart

1. Ga in het hoofdmenu naar locaties
  2. Selecteer uit de lijst de locatie die je wilt bewerken
  3. Klik op het tandwieltje achter locatiegegevens
  4. Pas de gewenste velden aan
  5. Klik op de button locatiegegevens updaten
  6. Klik tot slot op opslaan

Locatie zoeken op postcode

1. Ga binnen jouw Bessy. omgeving naar locaties
  2. Klik rechtsboven op het gele plusje
  3. Het pop-up venster nieuwe locatie aanmaken verschijnt. Vul in het veld 'Straat, huisnummer, Plaats' de postcode in (je zult zien dat het systeem automatisch met jemeedenkt)
  4. Selecteer het gewenste adres uit de lijst
  5. Vul de gegevens eventueel aan en klik op locatiegegevens updaten

Bestaande contactpersonen toevoegen aan een nieuwe locatie

1. Ga in het hoofdmenu naar locaties
  2. Klik rechtsboven op het gele plusje
  3. Het pop-up venster nieuwe locatie aanmaken verschijnt. Vul hier de adresgegevens in (je zult zien dat het systeem automatisch met je meedenkt)
  4. Selecteer het juiste adres uit de lijst
  5. Klik onder contactpersonen op het gele icoontje
  6. Selecteer uit de lijst de bestaande relatie
  7. Klik op de knop toevoegen (je bestaande relatie is nu toegevoegd aan de nieuw aan te maken locatie)
  8. Klik op locatie aanmaken