App installeren op smartphone

Voor de beste ervaring installeer je de app op het begin scherm van je telefoon, de applicatie werkt dan als volwaardige app.

Bessy.App installeren op IOS

1. Open Safari
  2. Ga naar jouw bedrijfsnaam.bessy.mobi
    (vervang bedrijfsnaam voor jouw bedrijfsnaam)
  3. Tik  op het delen icoon onder in het midden van het scherm
  4. klik op knop zet op beginscherm
  5. Klik op het Bessy. Icoon dat op je beginscherm is verschenen en login met je e-mailadres

Vanaf nu kan je gemakkelijk en snel inloggen op jouw Bessy app vanaf je IOS device.

Bessy.App installeren op Android

1. Open Chrome
  2. Ga naar jouw 'bedrijfsnaam.bessy.mobi'
    (vervang bedrijfsnaam voor jouw bedrijfsnaam)
  3. Tik rechtsboven op het ‘icoontje met de drie puntjes’
  4. Klik op 'Toevoegen aan startscherm'
  5. Klik op 'Toevoegen'
  6. Sluit Chrome af
  7. Klik op het Bessy. Icoon dat op je beginscherm is verschenen en login met je e-mailadres

Vanaf nu kan je gemakkelijk en snel inloggen op jouw Bessy.App vanaf je Android device.